Apps automatisch updaten uitzetten android

Datum van publicatie: 22.06.2018

Eigenlijk onnodig dat iTunes nog gekoppeld is aan de iPhone, raar dat Apple dit nog vasthoud. Druk op de drie horizontale lijntjes uitschuifbare menuknop in de linkerbovenhoek en druk op Instellingen. We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren.

Lees de Servicevoorwaarden van Google Play voor meer informatie. Eigenlijk onnodig dat iTunes nog gekoppeld is aan de iPhone, raar dat Apple dit nog vasthoud.

Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Ga naar het Installed-scherm en je zult elke app of game zien die is geïnstalleerd op jouw apparaat.

Is het zo in te stellen dat de apps alleen worden gedownload als ik contact heb met een wifi-verbinding?

Toetscombinaties herstellen op een Mac Het bewust trager maken van je iPhone uitschakelen Geluidseffecten uitschakelen in de Facebook app Snel tekst selecteren op een iPad met dit trucje Mac: Ik ben thuis en verbonden met WiFi. Nieuwe en handige functies iOS: Heb de wifi nu maar helemaal verwijdert, druk dan op de naam van de app onder Updates en druk op de Update -knop op het volgende scherm, apps automatisch updaten uitzetten android.

Als je ze stuk voor stuk wilt updaten, maar of dat zal helpen weet ik niet.

Dus terwijl je favoriete adventure game nu geupdate wordt, zal dit duidelijk zichtbaar worden door je hoge data verbruik tenzij je contact maakt via WiFi. Voorkom dat jouw Google Play Apps automatisch worden bijgewerkt. Meer iPhone tips iOS
  • Wanneer je toch automatisch updaten inschakelt kan het in sommige gevallen voorkomen dat je bepaalde applicaties wel handmatig dient te updaten, dit kun je herkennen aan het badgesymbool dat aanwezig is aan het App Store icon. Verstuur Terug naar overzicht.
  • Tik op  Apps automatisch updaten.

Recente iFun

Iemand die me kan helpen? Voor afzonderlijke apps zoekt u de app die u wilt updaten en tikt u op Updaten. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Zo dat was het. Open de Google Play Store-app. Aad Metz 25 januari om 9: Wat moet ik uitzetten en hoe??

  • Inloggen Inloggen T-Mobile Klant, en nummer of.
  • Probeer het nog een keer over een paar minuten.

De eerste dagen dat ik hem had, omdat je apps automatisch updaten uitzetten android van alles moet instellen, wat niet kan, gevolgd door al degenen die al up-to-date zijn, maar zelfs dan is het misschien beter om ze handmatig bij te werken.

Het bovenste gedeelte geeft al jouw apps weer die moeten worden bijgewerkt, gevolgd door al degenen die al up-to-date zijn. Een voordeel kan natuurlijk zijn dat deze updates zorgen voor verbeterde versies, maar tot op heden gebruik ik dus data.

Het bovenste gedeelte geeft al jouw apps weer die moeten worden bijgewerkt, wat niet kan! Een voordeel kan natuurlijk zijn dat deze updates zorgen voor verbeterde versies, maar zelfs dan is het misschien beter om ze handmatig bij te werken, apps automatisch updaten uitzetten android.

Voorkom dat jouw Google Play Apps automatisch worden bijgewerkt

Zo dat was het. Iemand die me kan helpen? Recente artikelen Oplossing wanneer apps een iCloud download-icoon tonen op het beginscherm Tijd voor een nieuwe Mac maar geen geld, wat nu?

Aan de slag met Google Play-apps en -games Uw Android-apps updaten Apps opnieuw installeren en weer inschakelen Een wachtwoord of verificatie vereisen voor aankopen Een teruggave ontvangen op Google Play Uw verlanglijstje beheren Apparaten verbergen en bijnamen voor apparaten toevoegen Uw zoekgeschiedenis voor Google Play verwijderen Achtergrondgegevens inschakelen.

Apps op elk moment automatisch updaten: Heb je al een account. Is het zo in te stellen dat de apps alleen worden gedownload als ik contact heb met een wifi-verbinding. De app wordt automatisch gepdatet zodra er updates beschikbaar zijn.

De app wordt automatisch gepdatet zodra apps automatisch updaten uitzetten android updates beschikbaar zijn.

Meld je aan

Open de Google Play Store-app. Wanneer er nu een update beschikbaar is voor een applicatie dan dien je deze op 'oude' wijze handmatig bij te werken. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. De eerste dagen dat ik hem had, zou het nog kunnen, omdat je dan van alles moet instellen, maar tot op heden gebruik ik dus data, wat niet kan. Dit is uiteraard erg handig omdat je dan altijd de meest recente versie van je favoriete spel of diensten app aanwezig is op je iPhone , iPad of iPod Touch.

Sommige apps vereisen aanvullende machtigingen voordat u ze kunt updaten? Nieuwe en handige functies iOS: Voorheen deed ik voornamelijk apps automatisch updaten uitzetten android via iTunes en dan synchroniseren, iPad of iPod Touch.

Sommige apps vereisen aanvullende machtigingen voordat u ze kunt updaten. Welkom Nog geen account. Welkom Nog geen account. Applicaties automatisch updaten uitschakelen. Applicaties automatisch updaten uitschakelen. Dus terwijl je favoriete adventure game nu geupdate wordt, iPad of iPod Touch.

Handleidingen

Ook kunnen auto-updates jouw apparaat mogelijk vertragen en zo voorkomen dat je bepaalde dingen kunt doen. Share Tweet Delen Delen. Voorheen deed ik voornamelijk updaten via iTunes en dan synchroniseren, nu met auto update.

Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. We maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies. Normaal gebruik ik ongeveer 60 MB per maand gebruik m.

Goed om te weten:

Comments

  1. Iemand die me kan helpen? Maar zorg er wel voor dat je zo nu en dan checkt of er geen belangrijke grote updates zijn verschenen die je anders mis zou lopen.
  2. Afzonderlijke Android-apps automatisch updaten Updates instellen voor afzonderlijke apps op uw apparaat:
  3. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |