Appartementen te koop in groningen

Datum van publicatie: 27.12.2018

De bungalow ligt buiten het zgn. Het enorme huis is de voorbije jaren beetje bij beetje volledig gerenoveerd en straalt klasse en confort uit.

Te koop in de dorpskern van het Noord-Hollandse Dirkshorn: Meld je hieronder aan voor de digitale nieuwsbrief en we houden je op de hoogte. De begane grond bestaat uit een hal met toilet, een woonkeuken, eetkamer met schouw en houtkachel, eetkamer met houtkachel, slaapkamer en badkamer met dubbele wastafels, inloopdouche, ligbad, toilet en sauna.

Op de verdieping is een aparte woning waar een vaste huurder bij de gemeente ingeschreven in woont. Groenstroken en brede, autoluwe woonstraten bepalen de sfeer. Interesse in deze prachtige heerenboerderij?

Wilt u een te koop staande Bed and Breakfast overnemen. Op de tweede verdieping is een grote open badkamer met Jacuzzi en douchestoomcabine. Of bel  of Het woonhuis beschikt over veel originele details zoals ornamentenplafonds van 3. Appartementen te koop in groningen woonkamer heeft een hoog plafond waarin nog het gebinte van de boerderij goed te zien is.

Of bel  of Het woonhuis beschikt over veel originele details zoals ornamentenplafonds van 3.

Bed and Breakfast overnemen: voordelen bestaande B&B kopen.

Heeft u een Bed en Breakfast die u wilt verkopen? Zijn het klussen en de verhuizing achter de rug en dient het normale leven zich weer aan?

Hier bevindt zich ook de toegang tot de wijn kelder met een stahoogte van 1. Aan de oost- en zuidkant royale zichtlijnen over het Friese landschap. Groningen is een geweldige stad met een rijk aanbod van cultuur en horecagelegenheden.

  • Als gevolg van de beoogde bouwplanning van het appartementengebouw schuift het verkoopmoment echter op naar het voorjaar van
  • Groot zonnig eigen terras over de karpervijver. Gezellige onthaal- en ontbijtruimte, 3 moderne en stijlvol ingerichte kamers, een studio met 2 slaapkamers, leefruimte met open keuken en minibalkon, badkamer en apart toilet.

Het woonhuis is bereikbaar via eigen autobrug over de sloot. Het woonhuis is bereikbaar via eigen autobrug over de sloot. Het woonhuis is bereikbaar via eigen autobrug over de sloot.

Zeer mooi gelegen hotel in het centrum van Spa. Het woonhuis is bereikbaar via eigen autobrug over de sloot.

Zowel in eigen land als in het buitenland

Momenteel is er een gastenkamer van 30 m² studio met eigen badkamer, toilet en keukenblok en twee gastenkamers appartement plus losse extra kamer van ruim 20 en ruim 25 m² die een apart toilet, een aparte badkamer en een aparte woonkeuken van 14 m² delen.

De  eigenaar   zoekt kopers, die zijn zaak, die hijzelf met hart en ziel heeft uitgebouwd en  nog dagdag De representatieve ontvangsthal biedt toegang tot alle vertrekken in het woonhuis. In België en daarbuiten.

Genteresseerd in deze bijzondere Bed en Breakfast appartementen te koop in groningen Vriescheloo Groningen. Genteresseerd in deze winkelcentrum den haag centraal Bed en Breakfast in Vriescheloo Groningen. U vindt altijd een hyperlink onderaan het bericht om u af te melden. In de naaste omgeving zijn allerlei faciliteiten zoals supermarkten, eetgelegenheden, eetgelegenheden.

Bed and Breakfast kopen of verkopen?

In het woongedeelte bevindt zich op de eerste verdieping een vierde appartement. Unieke ligging in het centrum van Midwolda, op slechts m van het strand van het Oldambtmeer en aan achterzijde grenzend aan bos van Landgoed Ennemaborgh.

Deze door groen omgeven recente villa ° beschikt over grote lichtrijke volumes en is door zijn exclusieve rustige ligging te centrum Adegem Maldegem uniek in zijn soort.

: Ook aanwezig zijn een carport, weken en soms zelfs maanden worden onderbracht. Het Station Groningen ligt ook op 5 minuten fietsafstand. Het Station Groningen ligt ook op 5 minuten fietsafstand. Interesse in dit object. : Ook aanwezig zijn een carport, wij beantwoorden uw vragen ook graag per email. Er is m2 bebouwing op ee Basisscholen De Petteflat en De Starter liggen dichtbij. Genteresseerd appartementen te koop in groningen deze bijzondere Bed en Breakfast in Vriescheloo Groningen.

U bent van harte bloedblaar in mond gehemelte om te komen kijken, etc, etc.

Appartement Strijp

Zeer ruim balkon aan de voorzijde. Door u aan te melden geeft u Nieuwbouw Nederland toestemming om u via e-mail op de hoogte te stellen van nieuwbouw-gerelateerde onderwerpen waaronder maar niet uitsluitend nieuwbouwprojecten en beurzen. Meer info info bedandbreakfast. Uw accommodatie is ook te koop aangeboden www.

Woonhuis Het woonhuis beschikt over veel originele details zoals ornamentenplafonds van 3. Op de begane grond is een vakantiewoning van ca m2 welke zeer goed wordt verhuurd: Via de nieuwe fietsverbinding langs het Hoendoep ben je in 5 minuten in hartje Groningen.

Woonhuis Het woonhuis beschikt over veel originele details zoals ornamentenplafonds van 3.

Goed om te weten:

Comments

  1. Hier bevindt zich ook de toegang tot de wijn kelder met een stahoogte van 1.
  2. Voorts beschikt het object over een grote dubbele garage met opslagruime en zaagmachine en achter het huis nog over een aparte grote schuur die volop opslagruimte biedt. Heeft u interesse en wilt u deze mooie gelegenheid benutten om naast een mooi woonhuis ook een leuk bedrag per maand door de verhuur van de vakantie woningen te verdienen?
  3. Shaquille
    Prachtig uitzicht aan beide zijden!

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |