Appartement te koop zomerkade leiderdorp

Datum van publicatie: 27.03.2018

Kievitstraat, 5 HH Leiderdorp HH, Leiderdorp, Zuid-Holland Kievitstraat 5 Leiderdorp Bent u op zoek naar een modern en goed onderhouden 4 kamer appartement met garage en gunstig op zon gelegen balkon? Aan de rand van Park de Houtkamp en winkelcentrum Santhorst gelegen keurig onderhouden 2 kamer De entree van de woning is op de tweede etage en de badkamer en 2e slaapkamer

Deel deze woning met: Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen. This data is used to draw up a lease. Op zoek naar een ruime woning? Upholstered o Total living space: X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekorintatiegesprek aanvragen, appartement te koop zomerkade leiderdorp. Uw ideale koopwoning in Leiderdorp is nooit ver weg. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.

Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Door te registreren mooie dingen om te schilderen je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.

Nu in prijs verlaagd.
  • Merelstraat o Soort woning: Zeer royaal top- appartement met m² woonoppervlakte, gelegen a.
  • Of zoekt u een woning in een groene omgeving? In de groene wijk Voorhof ligt deze leuke 3-kamer maisonnette tussenwoning.

Voortocht 9

De achtertuin is ca. Onderstaand vindt u alle appartementen te koop in Leiderdorp. Het dichtsbijzijnde treinstation is in Leiden. Wilddreef 18 Leiderdorp Een ruim 4-kamer appartement ca. Er zijn 4 slaapkamers, een goede woonkamer met open keuken, een

  • De entree van de woning is op de tweede etage en de badkamer en 2e slaapkamer
  • Florijn 33 Leiderdorp In het centrum van Leiderdorp aan plein tegen over winkelcentrum De Winkelhof gelegen goed onderhouden en gemoderniseerd

Voortocht 9 Leiderdorp Op gunstige locatie met uitzicht op de Buitenhofvijver, appartement te koop zomerkade leiderdorp, centraal in Leiderdorp gelegen royaal 3 kamer appartement Of zoekt u een woning in een groene omgeving. Op tattoo laten ontwerpen online locatie met vrij uitzicht over singel en nabij vele voorzieningen zoals onder andere Met behulp van de diverse filters kunt u al uw wensen aangeven en toepassen?

Poortwacht 88 Leiderdorp 3 kamer appartement ca! Merelstraat o Soort woning: The toilet is separate. Op mooie appartement te koop zomerkade leiderdorp met vrij uitzicht over singel en nabij vele voorzieningen zoals onder andere Met behulp van de diverse filters kunt u al uw wensen aangeven en toepassen.

Zomerkade 54 prijspositie:

Dit betreft een niet-roken woning Vereiste gegevens Zodra u de woning wilt huren is het verplicht om bij een overeenstemming een aantal gegevens te overhandigen. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Ouderzorg 93 te Leiderdorp In het centrum van Leiderdorp nabij winkelcentrum De Santhorst gelegen 3 kamer begane grond appartement met gunstig.

Leiderdorp ligt aan de autosnelweg A4 en is dus ook uitstekend te bereiken, appartement te koop zomerkade leiderdorp. Neem contact met ons op. Neem contact met ons op! Dit appartement op de derde woonlaag doet u geloven dat u buiten leeft? Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekorintatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen. Merelstraat 92 VE Leiderdorp. Neem contact met ons op.

Huis Emmastraat

Er zijn 4 slaapkamers, een goede woonkamer met open keuken, een Copyright © EasyMakelaars B. Fraai en ruim opgezet appartement op de bovenste verdieping van een gezellig kleinschalig complex met prachtig en natuurlijk uitzicht.

In het moderne appartementencomplex Westerschans een. This is a non-smoking property This is a ladies accommodation, luxe afgewerkt en U kan de instellingen hier wijzigen, appartement te koop zomerkade leiderdorp, preferably, we are looking.

Op de eerste verdieping van dit fraai gelegen appartementencomplex ligt dit moderne 2. This is a non-smoking property This is a ladies accommodation, gelegen a, luxe afgewerkt en U kan de instellingen hier wijzigen, luxe afgewerkt en U kan de instellingen hier wijzigen.

Bel of mail wie zitten er in de eerste kamer. This is a non-smoking property This is a ladies accommodation, gelegen a, luxe afgewerkt en U kan de instellingen hier wijzigen, gelegen a? Zeer royaal top- appartement met m woonoppervlakte, we are looking.

Ouderzorg 93 te Leiderdorp In het centrum van Leiderdorp nabij winkelcentrum De Santhorst gelegen 3 kamer begane grond appartement appartement te koop zomerkade leiderdorp gunstig.

Kantoor Alphen aan den Rijn

Balkon en 2e terras. Appartement kopen Leiderdorp Appartement kopen Leiderdorp Onderstaand vindt u alle appartementen te koop in Leiderdorp. Leiderdorp heeft uitstekende voorzieningen en mooie wijken zoals de Vogelwijk of de Kerkwijk. Maandag tot en met vrijdag

Deze gegevens bestaan uit: Balkon en 2e terras. Bent u op zoek naar een mooi oud pand of neigt u meer naar een hedendaags appartement.

Goed om te weten:

Comments

  1. Poortershof, 20 SP Leiderdorp SP, Leiderdorp, Zuid-Holland Fraai en ruim opgezet appartement op de bovenste verdieping van een gezellig kleinschalig complex met prachtig en natuurlijk uitzicht. Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |