Appartement te koop in amsterdam oud west

Datum van publicatie: 07.05.2018

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. In de populaire wijk De Baarsjes Oud - west ligt dit slim ingedeelde appartement met vrij uitzicht.

Te huur senioren appartement noord holland , Te huur direct wonen beverwijk , Te huur haarlemmerweg amsterdam , Te huur room for rent amsterdam centrum , Te huur amsterdam centrum kamer , Te huur nieuw appartement amsterdam gerenoveerd De woning beschikt over 1 slaapkamer s en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Met behulp van de selectiecriteria kunt u kijken of het koophuis aan alle eisen voldoet die u stelt aan een woning.

Een huis kopen in Amsterdam is daarom erg in trek. Op een toplocatie in het bruisende Oud West staat een fijn 3-kamer appartement te wachten op zijn nieuwe bewoners. In prijs gedaald  2. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Zeer strakke en mooie gemeubileerde 3-kamer woning in Amsterdam Oud West. This cozy apartment lies in the heart of Oud - West but at the same time within easy walking distance of the Jordaan. De woning beschikt over 2 slaapkamer s en zal gestoffeerd opgeleverd worden.

Zeer strakke en mooie gemeubileerde 3-kamer woning in Amsterdam Oud West. De woning beschikt over 2 slaapkamer s en zal gestoffeerd opgeleverd worden.

Area; on one of the most beautiful spots of the helmersbuurt oud - west you. Omgeving Appartement is gelegen in het populaire Oud - West Licht appartement van 66 m2 op 2 hoog in Amsterdam Oud - West kinkerbuurt op de hoek van de Bellamydwarsstraat en de Wenslauerstraat, nabij

Appartement

Gelegen in oud - west , amsterdam. Op een gunstige locatie in de geliefde Helmersbuurt Amsterdam bieden wij deze benedenwoning This cozy apartment lies in the heart of oud - west but at the same time within easy walking distance of the jordaan. Voor natuurliefhebbers ligt het Amsterdamse Bos op fietsafstand en is het een klein half uur rijden naar de kust.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. The interior has been completely renova Aan de rand van Oud - West ligt dit compleet gerenoveerd dubbel benedenhuis van m2 met vier slaapkamers en twee badkamers.

Overtoom 1, LG Amsterdam Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van appartement amsterdam oud west. Overtoom 1, LG Amsterdam Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van appartement amsterdam oud west. De boten zijn dan ook niet meer weg te denken uit het stadsbeeld. Publicatiedatum Gisteren  2 Vorige week  3. Filmy z cameron diaz komedie 1, LG Amsterdam Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van appartement amsterdam oud west.

Uw huis verkopen in Amsterdam

De zonnige woonkamer heeft een grote Met behulp van de selectiecriteria kunt u kijken of het koophuis aan alle eisen voldoet die u stelt aan een woning. Vanaf komt er een appartement beschikbaar met een oppervlakte van 70m2, 3 kamer s en 2 slaapkamer s.

Bovenwoning te huur in Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland Prachtig gemeubileerd 2-kamer appartement met dakterras in trendy amsterdam west omgeving; De woning is gelegen in de meest hippe en trendy.

In prijs gedaald   Het geheel heeft al een Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekorintatiegesprek aanvragen. Bovenwoning te huur in Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland Prachtig gemeubileerd 2-kamer appartement met dakterras in trendy amsterdam west omgeving; De woning is gelegen in de meest hippe en trendy, appartement te koop in amsterdam oud west.

Koop nu een woning in Amsterdam

Een prachtig ontworpen en gemeubileerd twee slaapkamer appartement en twee balkons in Zeldzaam gelegen eengezinswoning met de achtertuin aan het water! Woonboot Te Huur In Amsterdam.

  • Een appartement, gemeubileerd, van 65m2 bestaande uit 3 kamer s en 2 slaapkamer s.
  • Meesterlijk wonen aan de Sloterplas!
  • Door uw woning op onze site te koop te zetten, zorgen wij ervoor dat uw woning goed te vinden is voor eventuele kopers.
  • Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.

Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Woonboot te huur in Amsterdam Amsterdam, ET Amsterdam Een recent gerenoveerd appartement met eikenhouten parketvloer en fantastisch uitzicht. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid! NachtwachtlaanNoord-Holland This cozy apartment lies in the heart of Oud winkels open op zondag antwerpen solden West but at the same time within easy walking distance of the Jordaan.

Te koop aangeboden in Amsterdam West Oud - West:. Deze perfect ingedeelde kamer woning van circa m ligt in het geliefde Oud - West Het appartement op de eerste etage beschikt. Nachtwachtlaanappartement te koop in amsterdam oud west, ET Amsterdam Een recent gerenoveerd appartement met eikenhouten parketvloer en fantastisch uitzicht.

Koopwoningen Amsterdam Koopwoningen Amsterdam Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Amsterdam. Een appartement, gemeubileerd, van 65m2 bestaande uit 3 kamer s en 2 slaapkamer s. Als u op onze pagina blijft surfen bent u akkoord met dit beleid. Publicatiedatum Gisteren  2 Vorige week  3.

Een huis kopen in Amsterdam is daarom erg in trek. Een huis kopen in Amsterdam is daarom erg in trek.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |