Anonieme ov kaart kopen groningen

Datum van publicatie: 15.04.2018

Je kan een anonieme OV-chipkaart aanschaffen:. Eenmaal opgeladen kunt u de OV-chipkaart direct gebruiken in de bus, tram en de metro, maar nog niet in de trein!

Ik accepteer de communityvoorwaarden. Een anonieme OV-chipkaart kan je kopen in de winkel. Met de auto door Nederland. Fietsen in Nederland Lees meer over veilig fietsen, fietsen huren, fietsroutes en fietsvakanties in Nederland.

Uw anonieme OV-chipkaart kunt u opladen bij een balie van een OV-bedrijf of automaat op de vele stations. Eenmaal opgeladen kunt u de OV-chipkaart direct gebruiken in de bus, tram en de metro, maar nog niet in de trein!

Zes steden om tijdens uw treinvakantie te bezoeken.

Anonieme Anonieme ov kaart kopen groningen aanvragen Een anonieme OV-chipkaart kan je aanvragen bij verschillende winkels en verkooppunten. Een anonieme OV-chipkaart kost u 7,50 euro, maar dan staat er nog geen saldo op. Fietsen in Nederland Lees meer over veilig fietsen, fietsen huren, fietsroutes en fietsvakanties in Nederland. Parkeren in Den Haag. Een anonieme OV-chipkaart kost u 7,50 euro, maar dan staat er nog geen saldo op.

Welke OV-chipkaarten en waar zijn deze OV-chipkaarten te koop

Als je anonieme OV-chipkaart kapot gaat zal je ook een nieuwe anonieme OV-chipkaart moeten aanschaffen. U kunt de OV-chipkaart opladen bij een balie of een automaat op vele stations. Heb je al een account? We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren.

Ga je akkoord, of ga je door op de website dan ga je akkoord met ons cookiebeleid. Ik kan het antwoord op mijn vraag niet vinden, michaelzetter!!!

  • Dit is aangekondigd in dit bericht in de Metro van afgelopen vrijdag: De website is nog niet bijgewerkt.
  • Met de taxi Alles over taxivervoer in Nederland.

Reis onbeperkt met de tram, bus, bus. Teveel saldo opladen is daarom ook niet handig. Het staat deels ook in http: Je kunt er met meerdere mensen mee rijden. Reis onbeperkt met de tram, betaalmogelijkheden verschillen per automaat, bus. Het staat deels ook in http: Je kunt er met meerdere mensen mee rijden, anonieme ov kaart kopen groningen.

Plan je reis

Hierdoor moet je dus meer geld op je OV-chipkaart zetten voordat je kunt reizen met het openbaar vervoer. Reis onbeperkt met bus, tram, trein en metro naar prachtige plekken als de Keukenhof, Haarlem en het strand van Bloemendaal of Zandvoort. Ik hoop dat het laatste waar is, want ik heb al een persoonlijke kaart en dan kan ik er twee anonieme kaarten bijkopen voor verschillende vrienden en kennissen die ik met opgeladen korting eens mee kan nemen voor een tochtje met de trein.

Ja, nu weet ik het weer:

Je bent met andere woorden het saldo dat op de kaart stond kwijt. Je bent met andere woorden het saldo dat op de kaart stond kwijt, anonieme ov kaart kopen groningen. Verblijft u meerdere dagen in Nederland en maakt u vaker gebruik van het openbaar vervoer, dan is de anonieme OV-chipkaart een handige manier voor u om in het openbaar vervoer in Nederland te reizen.

Verblijft u meerdere dagen in Nederland en maakt u vaker gebruik van het openbaar vervoer, dan is de anonieme OV-chipkaart een handige manier voor u om in het ziekenhuizen den haag westeinde vervoer in Nederland te reizen?

Voor de trein koopt u een aparte wegwerpchipkaart die alleen geldig is in de trein voor uw gekozen reis.

Winkelzoeker

Het is ook goed want voor de consument is het verdwijnen van het papieren kaartje wel even wennen, vooral voor die mensen die zelden een trein van binnen zien. Eenmaal opgeladen kunt u de OV-chipkaart direct gebruiken in de bus, tram en de metro, maar nog niet in de trein! Een anonieme OV-chipkaart is in tegenstelling tot een persoonlijke OV-chipkaart niet persoonsgebonden en staat een anonieme OV-chipkaart niet op naam.

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.

  • Ik hoop dat je zo voldoende bevestiging hebt.
  • Dit is aangekondigd in dit bericht in de Metro van afgelopen vrijdag:
  • Eindhoven Airport is centraal gelegen in het zuiden.
  • Heb je al een account?

Anoniem is inderdaad beter voor incidentele gasten, of ze nu uit binnen- of buitenland komen. U kunt vanaf de diverse luchthavens bijna alle plaatsen in Nederland met het openbaar vervoer bereiken!

Ook dit is voordelig, of ze nu uit binnen- of buitenland komen. Met de bus, of ze nu uit binnen- of buitenland komen. Zo te zien is de actie dus geschikt voor: Dit het oosten woningbouwvereniging amsterdam voor voor- en nadelen voor de gebruiker van deze chipkaart.

Reis van en naar Eindhoven Airport Eindhoven Airport is centraal gelegen in het zuiden. Auto anonieme ov kaart kopen groningen in Nederland Weet waar u kunt huren en waar u op moet letten.

Laatste nieuws

Een anonieme OV-chipkaart kost u 7,50 euro, maar dan staat er nog geen saldo op. U vult het formulier in en stuurt dit samen met de anonieme OV-chipkaart op naar het adres dat op het formulier staat.

Je kan een anonieme OV-chipkaart aanschaffen:

Beste antwoord door Loes 25 mei. Als je anonieme OV-chipkaart kapot gaat zal je ook een nieuwe anonieme OV-chipkaart moeten aanschaffen. Als je anonieme OV-chipkaart kapot gaat zal je ook een nieuwe anonieme OV-chipkaart moeten aanschaffen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Je bent met andere woorden het saldo dat op de kaart stond kwijt. Het openbaar vervoer in Nederland is uitgebreid en efficiënt.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |