Annie hou jij mijn tassie effe vast

Datum van publicatie: 08.05.2018

Dit tasje is gewelsig Ik zat op mijn blog te kijken en zag je als het ware binnenkomen; Wat heb je een prachtig tasje gemaakt zeg, het ziet er echt lief en schattig uit en de ontvangster zal daar beslist heeeeel erg blij mee zijn. De kleine tasjes koop ik bij Jacobi webwinkel waar je kan kiezen tussen kraft en wit.

Ja er is vanalles te vinden op I. Altijd een leuk weg geef kadootje. Gefeliciteerd meis met die grote kerel van je en gefeliciteerd met het resultaat wat je tasje betreft Gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon! Annemarie en Merit Je tas is super mooi en schitterende kleuren. Daar kan jij wat van.

De kleine tasjes koop ik bij Jacobi webwinkel waar je kan kiezen tussen kraft en wit. Je hebt er weer iets heel bijzonders van gemaakt? Succes met de challenge liefs Cindy. Vandaag de verjaardag van mijn grote kanjer Dani gevierd, hij wordt morgen alweer 14 jaar. Je hebt er weer iets heel bijzonders van gemaakt.

En gefeliciteerd met je zoon Dani 14 jaar alweer voordat je het weet wordt je oma lol Liefs Ghea. Alvast gefeliciteerd met je zoon! Welkom Heleen wat leuk dat je volger bent geworden, helemaal gezellig.
  • Mooi tasje nou tas dan hij is super. Je vorige kerstkaart vind ik zo leuk van kleur en enig die vak verdeling.
  • De ideale verpakking voor een cadeautje vind ik dit. Van Harte gefeliciteerd met je zoon.

Similar to Miggy - Annie hou jij me tassie effe vast

Bij Knustel en Zo hebben ze 2 maten ook kleintjes. Je tassie is prachtig geworden. Heel mooi gedaan Anita! Gefeliciteerd meis met die grote kerel van je en gefeliciteerd met het resultaat wat je tasje betreft Ziet er weer prachtig en lief uit En alvast gefeliciteerd met je zoon Groetjes Marian. Hoi hoi, Wat is i weer mooi geworden.

Ben benieuwd naar je volgende creatie!

  • In zo'n tasje wil ik wel een cadeautje krijgen hoor.
  • Kreeg laatst trouwens de tip dat je ook gewoon kleurplaten kunt gebruiken als afbeelding en nieuwsgierig als ik ben, is Aniet maar eens op zoek gegaan op internet en hoe grappig is dat ik zag dus gewoon ook afbeeldingen van Sarah Kay waaronder dit schatje op mijn tasje, helemaal top toch, Aniet heeft weer centjes in haar zak gehouden en ben toch een plaatje rijker, hoe leuk is dat. Joke de Wit

Wat een leuk gepimpt tasje Anita, erg mooi gedaan? Wat een leuk gepimpt tasje Anita, erg mooi gedaan. Gefeliciteerd met je zoon,prachtige tas heb je gemaakt leuke afbeelding en papier. Ben benieuwd naar je volgende creatie.

Artiestinformatie

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Ze zijn alleen super klein vergeleken bij jouw tasje ;- groetjes Mariëtte. En dat kunnen wel wel gebruiken in deze roerige tijd toch als je alle plannen van de regering mag geloven.

Ik vind het een Toppertje.

Je tas is trouwens wel weer een poepie hoor, leuk opgepimpt. Wat een leuke tas Gisteravond heb ik voor de verandering eens een tasje opgepimpt, nou ja tasje zeg maar gerust tas. Annie hou jij mijn tassie effe vast zo'n tasje wil ik wel een cadeautje krijgen hoor. In zo'n tasje wil ik wel een cadeautje krijgen hoor. Je tas is trouwens wel weer een poepie hoor, nou ja tasje zeg maar gerust tas.

SeniorPlaza.nl

Wat ben je actief, elke dag wel een nieuwe creatie te bewonderen van je. Fijne dag veel liefs Annemarie en Merit. Gepost door Anita Meijer op Ik heb een nagelsalon en een heleboel kleine tasjes om te pimpen.

Ziet er heel leuk uit en helemaal in die mooie kleur. Ik zou al blij zijn met die tas zonder iets er in, dat doe ik vaak. Ziet er heel leuk uit en helemaal in die mooie kleur. De kleine tasjes koop ik bij Jacobi webwinkel waar je kan kiezen tussen kraft en wit. Ik zou al blij zijn met die tas zonder iets er in, Geweldig z'n bjoetie van een tas De ideale verpakking voor een cadeautje vind ik dit.

Ziet er heel leuk uit en helemaal in die mooie kleur. Ik zou al blij zijn met die tas zonder wii u aansluiten op tv zonder hdmi er in, Geweldig z'n bjoetie van een tas De ideale verpakking annie hou jij mijn tassie effe vast een cadeautje vind ik dit.

En een prachtig tasje heb je gemaakt meis.

Over mijn persoontje

Je tas is trouwens wel weer een poepie hoor, leuk opgepimpt. Zou hem zeker niet aan Dani geven, hihihi, hij ziet je aankomen! Ik heb een nagelsalon en een heleboel kleine tasjes om te pimpen. Allereerst Gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon.

Hoi Anita,nog gefeliciteerd met foto nederland vanuit de lucht zoon en wat ben je toch een bezige bij,je gaat als een speer. Daar kan jij wat van. Hoi Anita,nog gefeliciteerd met je zoon en wat ben je toch een bezige bij,je gaat als een speer. Wat een superleuk tasje heb je gemaakt Anita en het plaatje is een plaatje.

Goed om te weten:

Comments

  1. Erg leuk en ga van de week een tas oppimpen. Van Harte gefeliciteerd met je zoon.
  2. De ideale verpakking voor een cadeautje vind ik dit.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |