Anatomie van fitness en krachttraining pdf

Datum van publicatie: 16.07.2018

Ik heb ontzettend veel aan dit boek gehad toen ik begon met serieus trainen en gebruik het boek nog steeds vaak als naslagwerk. Dit vergemakkelijkt het lezen. Geschreven bij Krachttraining Een heel compleet fitnessoefenings boek.

Liefhebbers van Frédéric Delavier bekeken ook. De krachtoefeningen zijn in hoofdgroepen verdeeld: Met speciale oefeningen uit dit boek hoop ik hiervan verlost te worden. Een aanrader voor een ieder die zich wil verdiepen in krachttraining. Het staat vol met hele mooie plaatjes van spieren, met daarbij de Latijnse naam.

Ik had wel graag wat meer tekeningen voor vrouwen gezien. Een geweldig mooi boek waar iedere sporter voor krachtoefeningen en iedereen in de fitness duidelijk uitleg gegeven word en de tekeningen van de oefeningen en de spiergroepen die bij een oefening gebruikt worden prachtig te zien zijn.

Ik had wel graag wat meer tekeningen voor vrouwen gezien.

De spiergroepen zijn ook duidelijk verdeeld in de hoofdstukken. Als je meer inzicht wilt in welke spieren je traint, hoe de anatomie van je lichaam in elkaar zit en welke oefeningen je kunt doen om bepaalde spiergroepen te trainen is dit een fantastisch boek. Tevens wordt goed aangegeven wat je beslist niet moet doen ivm blessures.
  • Verder geeft het boek informatie over spieren en de werking er van en hoe men verantwoord en veilig kan sporten.
  • Goed boek als je wil weten wat voor spieren je traint met bepaalde oefeningen zodat je dit kan optimaliseren. Kies je genre Bekijk alles Cd's Lp's Muziek dvd's en blu-rays.

Specificaties

Copyright © Acti-vita. De tekeningen geven zeer duidelijk aan welke spieren gebruikt worden bij welke oefening. Geschreven bij Anatomie van fitness- en krachttraining Als je meer inzicht wilt in welke spieren je traint, hoe de anatomie van je lichaam in elkaar zit en welke oefeningen je kunt doen om bepaalde spiergroepen te trainen is dit een fantastisch boek. Flexor carpi ulnaris onderarmspier - Klik hier voor de fitness oefeningen van de flexors. Steaphano 22 juli Frédéric Delavier Fitness 16, De opengewerkte plaatjes van actieve spiergroepen, en het benoemen ervan laten aan duidelijkheid niets te wensen over.

Daarnaast krijg je ook een hoop tips mee over veel voorkomende blessures en hoe die te voorkomen. NickRiemeijer Winschoten 4 mei Ik raad dit product aan. NickRiemeijer Winschoten 4 mei Ik raad dit product aan. Erik93 22 augustus Ik raad dit product aan.

We bezorgen niet op zaterdag en zondag.

Samenvatting

Super boek, ideaal voor vrouwen en mannen. Onze andere winkels Film, Muziek, Games. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Ik heb nog steeds erg veel aan dit boek.

Terborg Haarlemmermeer 19 augustus Het boek is wat dit betreft zeer specifiek. Je toelichting niet verplicht. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam uitgebreid. Echt een goed boek, kheb hem nu jaren en elke keer zie je wat nieuws, mooie anatomische tekeningen met duidelijk zicht op welke spiergroepen je gebruikt.

Frédéric Delavier

Goed duidelijk en to de point beschrijvingen van oefeningen, doel spiergroepen en blessure risico's en hoe te voorkomen. Dit is zowel voor de beginnende sporter fijn om zichzelf in te lezen als voor een therapeut die krachttraining ondersteunend aan zijn therapie wilt geven. Zeer interessant en goed geïllustreerd boek. Rijk geillustreerd Inspirerend Volledig Heldere uitleg.

Bij BookSpot krijg je korting na je 3e product binnen een jaar! Bij BookSpot krijg je korting na anatomie van fitness en krachttraining pdf 3e product binnen een jaar. Guy van der Reijden Op de cover van Men's Health in dagen 16, mooie anatomische tekeningen met duidelijk zicht op welke spiergroepen je gebruikt. Het is een echte aanrader voor zowel de beginner als gevorderde sporter. Aangezien ik regelmatig in de sportschool kom en de meeste oefeningen dus al vaak heb gedaan was ik op zoek naar wat afwisseling.

Het is een echte aanrader voor zowel de beginner als gevorderde sporter. Monsterlite 23 augustus Ik verwijderde mails komen terug iphone dit product aan.

Recensie(s)

Ook bevat dit nieuwe deel uitleg over de meest voorkomende blessures en hoe ze te voorkomen. Mooie plaatjes en duidelijke omschrijving van de oefeningen. Met dit boek kan je makkelijk een schema voor jezelf maken en je leert er gigantisch veel van. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Dit boek hoort iedere sporter gewoon te hebben. Dit boek hoort iedere sporter gewoon te hebben. Iedereen die het nog niet heeft, zeker kopen?

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |