Ambassade van vietnam den haag

Datum van publicatie: 18.12.2018

Ik hoor het graag, Groetjes Karlijn. De meeste kiezen voor een toeristenvisum. Of je dan niet in de rij hoeft te staan heb ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord:

Dan heb je in ieder geval een uitreisbewijs. In sommige landen kan je dat bij zowel de grens doen als in Nederland. De gegevens vind je hier. De Vietnamese Ambassade in Den Haag. De meeste kiezen voor een toeristenvisum. Zo ja, wat zijn jouw ervaringen? Let er op dat je in Vietnam GEEN visum kan krijgen aan de grens als je over land het land in wil reizen.

Dit kan op twee manieren:! Heb ik dan toch een visum van 3 maanden nodig! Kosten voor een single entrance visum voor n keer in ambassade van vietnam den haag uit Vietnam: Neem daarom gewoon wat cash mee om het proces wat te versnellen. Kosten voor een single entrance visum voor n keer in en uit Vietnam: Neem daarom gewoon wat cash mee om het proces wat te versnellen.

Dat moet in cash dus dit moet je of mee nemen of op het vliegveld in Vietnam halen. Hebben jullie hier ervaring mee? Ik heb begrepen dat je een autorisatie brief en een application form nodig hebt om n Vietnam visum te krijgen, jullie hebben t alleen over een VOA.

Ambassade van Nederland in Vietnam

Anoniem 9 januari om Dit is afhankelijk van het visum dat je aanvraagt. Als je langer dan 30 dagen blijft kan je er voor kiezen om je visum zelf te regelen bij de  ambassade  in Den Haag. Het is echter de enige manier die mogelijk is wanneer je voor een langere periode naar Vietnam wilt, of een multiple-entry visum wilt.

Via verschillende bronnen heb ik vernomen dat het ook mogelijk is om via land de grens over te gaan naar Vietnam maar dat je dan het visum al geregeld moet hebben bij de Vietnamese ambassade in bijvoorbeeld Thailand of Laos.

Ken je toffe plekjes in Vietnam die we tijdens onze volgende trip naar het land zeker moeten bezoeken. Ken je toffe plekjes in Vietnam die we tijdens onze volgende trip naar het land zeker moeten bezoeken. Ken je toffe plekjes in Vietnam die we tijdens onze volgende trip naar het land zeker moeten bezoeken, ambassade van vietnam den haag. Zij kunnen je alles vertellen over hun visumservice.

Ken je toffe orkaan maria punta cana live in Vietnam die we tijdens onze volgende trip naar het land zeker moeten bezoeken. Het is mogelijk om het visum vooraf online aan te vragen, zoals de openingstijden.

Zoeken in deze blog

Hoe krijg je een visum voor Vietnam Er zijn verschillende mogelijkheden om een visum aan te vragen voor Vietnam. Bij een gerenommeerde visumpartij als E-visums. Het is in Nederland vrij duur om dollars of Dong aan te schaffen.

Bekijk het reisaanbod naar Vietnam v. Alle informatie is onder voorbehoud van lokale wijzigingen. Alle informatie is onder voorbehoud van lokale wijzigingen. Bekijk het reisaanbod naar Vietnam v. Ik kom over land naar Vietnam. Of gaat het alleen om de binnenkomst.

Optie 1: E-visa

Alle info over het aanvragen vind je via deze link. Formulier benodigd voor verkrijgen visum bij ambassade Tip: Embassy of the S.

Riksja Vietnam biedt een aantal handige bouwstenen. Cancel hoe doe je mieren weg Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land. Norbert Van Damme 9 uur ago Hallo, Is het buiten het betalen van de visum fee nog nodig om dollars te gebruiken of wordt de euro nu ook algemeen aangenomen. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Dit is voor veel reizigers waarschijnlijk de meest tijdrovende manier om aan het visum te komen, ambassade van vietnam den haag.

Riksja Vietnam biedt een aantal handige bouwstenen. Cancel antwoord Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

Contactgegevens

Is het dan toch nog wel mogelijk via Friends Travel Vietnam visumservices, je autorisatiebrief te regelen en bij aankomst op Ho Chi Min airport het visum te kopen? Bekijk het reisaanbod naar Vietnam v. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, je bent als reiziger altijd zelf verantwoordelijk voor de juiste papieren, dus check altijd zelf de voorwaarden voor vertrek! Je visum is maar een maand geldig en zoals je zelf aangeeft zal je na die 30 dagen nog in Vietnam zijn.

Waar ben je naar op zoek? Waar ben je naar op zoek. Waar ben je naar op zoek.

Goed om te weten:

Comments

  1. Also, the embassy does not provide any visa on arrival service. Heb ik dan toch een visum van 3 maanden nodig?
  2. Als je het visum via de post wilt aanvragen, moet je ook een envelop voor de retourzending, voorzien van je naam en adres en met voldoende postzegels voor aangetekende retourzending meesturen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |