Alsnog gefeliciteerd in het engels

Datum van publicatie: 02.04.2018

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "van harte gefeliciteerd" in Engels. Dutch Van harte gefeliciteerd met het robijnen huwelijk!

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Or learning new words is more your thing? Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. I hope you will both be very happy together. Meer vertalingen in het bab. Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab. Dutch Van harte gefeliciteerd met het zilveren huwelijk! Dutch Van harte gefeliciteerd met het zilveren huwelijk!

Have a great Anniversary. Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab. Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab. Have a great Anniversary. Dutch Nogmaals, collega Regina Bastos, collega Regina Bastos. Dutch Van harte gefeliciteerd met het porseleinen huwelijk.

  • Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.
  • Dutch Mijnheer de Voorzitter, van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding! Leven in het buitenland Magazine Stage.

Ook in de database

Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Dutch Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie samen erg gelukkig worden. Dutch Van harte gefeliciteerd met het koralen huwelijk! Of liever nieuwe woorden leren? These sentences come from external sources and may not be accurate.

Dutch Van harte gefeliciteerd met het diamanten huwelijk. Dutch Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie samen erg gelukkig worden. English from of on concerning out of upon. English from of on concerning out of upon. Dutch Van harte gefeliciteerd met het diamanten huwelijk.

Zojuist vertaald

Dutch Van harte gefeliciteerd met het zilveren huwelijk! Dutch Van harte gefeliciteerd , mijnheer Prodi en mijnheer von Wogau. Dutch Van harte gefeliciteerd met het robijnen huwelijk!

Dutch Van harte gefeliciteerd met het porseleinen huwelijk. I hope you will both be very happy together. Dutch Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie samen erg gelukkig worden. Dutch Van harte gefeliciteerd met het porseleinen huwelijk.

Alsnog gefeliciteerd in het engels Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Have a great Anniversary.

"van harte gefeliciteerd" English translation

Dutch Van harte gefeliciteerd met het parelen huwelijk! Dutch Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Dutch Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie samen erg gelukkig worden. Dutch Hartelijk dank voor uw toewijding en van harte gefeliciteerd met het succes dat u voor onze openheid behaald heeft!

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Dutch Van harte gefeliciteerd met het robijnen huwelijk. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Dutch Van harte gefeliciteerd? Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Dutch van gedaante doen veranderen van gedachten veranderen van gedachten wisselen van geen wijken weten van gisteren van goede smaak getuigend van gordijnen voorzien van groot belang van hand veranderen van hangslot voorzien van harte gefeliciteerd van hartstocht vervuld zijn van het van het Congres van het Romeinse Rijk van het begin af van het eerste uur van het kastje naar de muur van het kastje naar de muur gestuurd worden van het kastje naar de muur sturen van alsnog gefeliciteerd in het engels kastje naar de muur worden gestuurd Translations into more languages in the bab.

Never let me go boek nederlands vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "van harte gefeliciteerd" in Engels, alsnog gefeliciteerd in het engels.

Report Abuse

Have you decided upon big day yet? Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. English from of on concerning out of upon. Waarom doe je het niet allebei!

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dutch Van harte gefeliciteerd. Dutch Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw masterdiploma en veel succes in het werkzame leven!
  2. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Phrases Speak like a native Useful phrases translated from English into 28 languages.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |