Alles ziet er anders uit als de zon schijnt chords

Datum van publicatie: 19.12.2018

Wat wel lekker makkelijk is in Argentinië is dat ieder centraal plein Veinticinco 25 de Mayo of Nueve 9 de Julio heet. Tourdag drie is nog leuker dan de andere twee!

In de rotsen zijn allerlei figuren te vinden zoals een kikker, een monnik en een spijker. We zullen waarschijnlijk wel een maandje in de kou vertoeven. Zoek in iedere plaats een hostel aan één van deze straten en je zit altijd in het centrum. Nu doet de ervaring ons leren dat we beter naar andere kunnen luisteren dan dat we zelf wat verzinnen, dus op naar Salta.

De oversteek van Uruguay naar Argentinië liep gesmeerd! Salta ligt aan de rand van het Andes gebergte en we gaan op zoek naar een tour om wat meer van deze prachtige omgeving te zien.

Ton en Chantal op reis. Dit keer gaan we richting Cafayate en de bergen zijn prachtig rood. Wat, las ik dat nu goed. Dit keer gaan we richting Cafayate en de bergen zijn prachtig rood. Vanuit Salta hebben we de bus genomen naar San Pedro de Atacama in Chili terwijl wij zeker weten dat Pedro geen heilige is want we kennen hem langer dan vandaag.

Wat, maar wel heel gezellig.

Daar doen we wat tours en vermaken we ons prima. De volgende dag slapen we lekker uit en slenteren we wat door de stad op zoek naar handschoenen en mutsen.
  • Ton en Chantal op reis. De cactussen die wij zien, zijn al een paar honderd jaar oud!
  • Ja, zelf verzonnen en dus niet de beste keus. Wel veel toeristen maar dit zorgt voor gezellige restaurantjes en terrassen.

ARTISTAS RELACIONADOS

Volgens de mensen hier ligt San Pedro in een van de droogste woestijnen ter wereld en is water erg schaars. De bergen zijn hier gekleurd door de mineralen die ze bevatten. Eindelijk konden onze korte broeken weer uit de tas en we besluiten een paar dagen langer te blijven om van dit mooie weer te genieten. Tourdag drie is nog leuker dan de andere twee! Wat wel lekker makkelijk is in Argentinië is dat ieder centraal plein Veinticinco 25 de Mayo of Nueve 9 de Julio heet.

Nu doet de ervaring ons leren dat we beter naar andere kunnen luisteren dan dat we zelf wat verzinnen, dus op naar Salta.

Jullie mogen thuis nog wel een maand vakantie nemen om weer helemaal in het Hollandse gehaaste leven terug te keren. Waarom hebben we dit niet op de lagere school geleerd. Jullie mogen thuis nog wel een maand vakantie nemen om weer helemaal in het Hollandse gehaaste leven terug te keren. Hoi Ton en Chantaal, Wat geweldig om telkens die verhalen te lezen. Zo zien we groen, Wat geweldig om telkens die verhalen te lezen, Wat geweldig om telkens die verhalen te lezen, geel.

Hoi Ton en Chantaal, paars.

Als De Zon Schijnt Chords & Tabs

Onderweg verandert het landschap steeds. Hoi Ton en Chantaal, Wat geweldig om telkens die verhalen te lezen. Nou,op naar de sneeuw dus. Wij besluiten dan ook een tussenstop te maken in Resistencia.

Hoi Ton en Chantaal, Wat geweldig om telkens die verhalen te lezen. De Iguaz Falls zijn niet zo hoog maar veel breder. Als het goed is worden we dan afgezet in Bolivia zodat we vanuit daar weer verder kunnen reizen.

Als het goed is worden we dan afgezet in Bolivia zodat we vanuit daar weer verder kunnen reizen. Hopelijk vanuit een andere plaats. De Iguaz Falls zijn niet zo hoog maar veel breder.

De Iguazú Falls zijn niet zo hoog maar veel breder. De cactussen die wij zien, zijn al een paar honderd jaar oud! Hierdoor kun je geen reactie plaatsen.

Heerlijk zo een wereldreis. Resistencia blijkt een wat saaie stad met depressieve mensen en op elke hoek van de straat zit dan ook een apotheek die de broodnodige oppeppers aan de man brengt.

Heerlijk zo een wereldreis. Deze tourdag krijgen we wat meer cultuur mee. We besluiten dit dan ook niet te doen en ons geld voor andere leuke uitstapjes te bewaren. Vanuit Salta hebben we de bus genomen naar San Pedro de Atacama in Chili terwijl wij zeker weten dat Pedro geen heilige is want we kennen hem langer dan vandaag.

Deze tourdag krijgen we wat meer cultuur mee.

We zullen waarschijnlijk wel een maandje in de kou vertoeven. Wat, las ik dat nu goed? Leuk plein, leuke mensen en een super relaxte sfeer zorgen ervoor dat we ons prima vermaken.

Laatste reacties 07 apr. Laatste reacties 07 apr. Jullie mogen thuis nog wel een maand vakantie nemen om weer helemaal in het Hollandse gehaaste leven terug te keren.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |