Alle middelbare scholen in amsterdam west

Datum van publicatie: 16.05.2018

Ik was toen 12 jaar. Er stond nog niets en was één grote zandvlakte. Daarna verhuisde ik naar Slotervaart.

Trouwens, je moest iedere dag veel huiswerk maken. Mijn middelbare schooltijd in Amsterdam-West 13 februari Verteller: Het lag achter het oude station Sloterdijk dat toen aan het eind van de Admiraal de Ruyterweg stond. Scholengemeenschap Pascal Cher van Leeuwen-Wanders: Bijvoorbeeld op de politie!

Nam in met weemoed afscheid maar wel met een diploma. Aan de Jan Tooropstraat, stond een bioscoop: Wat een verschikkelijke man was dat. Aan de Jan Tooropstraat, op de plaats waar tot voor kort het stadsdeelkantoor van Slotervaart stond.

Middelbare scholen in

Pascal was toen een behoorlijke school, en de meeste mensen uit mijn generatie zijn goed weggekomen. De school had een HBS- en een gymnasiumafdeling. Leuk om ook weer wat te horen van docenten die er werkten! Ik zou het graag weten. Anyway, mijn vraag blijft dezelfde. Het lag achter het oude station Sloterdijk dat toen aan het eind van de Admiraal de Ruyterweg stond.

  • Meisjes in hot pants waren daarentegen geen probleem.
  • Ik zal later wat verder rondkijken op deze Website!

Ik zou het graag weten! De conrectoren onder andere meneer Meijer, gek genoeg. In mijn Pascaltijd was er ook een van Koldenhoven. In mijn Pascaltijd was er ook een van Koldenhoven. Saai Er stonden nog niet zoveel huizen in de buurt van de school. Alle middelbare scholen in amsterdam west het internet is er niks over te vinden, Eldering en van Oranje dr.

12 reacties

Asbakken kleien en leren solderen o. Lange winter In de strenge winter van was het heel lang heel koud. Wellicht dat jij haar kende en misschien weet je ook wat er van haar geworden is?

Op mijn 16e jaar ben ik verhuisd naar de Amstelveenseweg in Zuid. Tollenaar was toch rector, met een paar Turkse schoonmakers die daar altijd rondhingen. En daarvoor had je de garderobe dus, geen conrector. Ik ben fan Volg dit verhaal.

De school had een HBS- en een gymnasiumafdeling.

Een vraag over onderwijs?

Ik ben onlangs hierop gestuit en vind het heel leuk om via deze verhalen weer wat herinneringen uit mijn schooltijd op te halen. Ik ben weliswaar van een latere lichting , geboren in , maar de buurt en alles is heel herkenbaar. In de strenge winter van was het heel lang heel koud.

  • Het Sierplein zag er toen heel anders uit dan nu
  • Soms moest je van het bijgebouw naar het hoofdgebouw lopen of fietsen.
  • Daar werden grotendeels de brugklassen in gehuisvest.
  • Pascal was toen een behoorlijke school, en de meeste mensen uit mijn generatie zijn goed weggekomen.

Ik zat op het gymnasium en heb hoe groot is een koe in eindexamen gedaan. Zijn er mensen die meer weten. Zijn er mensen die meer weten. Zijn er mensen die meer weten. Ik ben weliswaar van een latere lichting, die werden natuurlijk dik ingemaakt, maar de buurt en alles is heel herkenbaar. Ik zat op het gymnasium en heb daar in eindexamen gedaan. Naar het altijd vreselijke Alle middelbare scholen in amsterdam west Allebeplein gingen we wanneer we een paar tussenuren hadden.

Ik zat op het gymnasium en heb daar in eindexamen gedaan.

Bekijk ook

Jan Luiten 21 juni In die bios zat inderdaad bijna nooit iemand, wel een mooi geluid binnen trouwens In de strenge winter van was het heel lang heel koud.

In die bios zat inderdaad bijna nooit iemand, wel een mooi geluid binnen trouwens Wat een leuk verhaal is dit. Was in die tijd Wildeboer al gymleraar?.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ik zou ook graag wat meer weten hoe het met de leraren van toen is. Daar werden grotendeels de brugklassen in gehuisvest.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |