Alle campings aan de ossiachersee

Datum van publicatie: 20.08.2018

Tijdens de kampeervakantie kun je gemakkelijk de grens over om een kijkje te nemen in een van de twee buurlanden. Brood, Melk, alles voor het ontbijt is verkrijgbaar op de camping, de dichtbijzijnste supermarkt ligt op 2 km. De camping ligt ver weg van lawaai waardoor de campinggasten zich hier in alle rust kunt ontspannen en op krachten kunt komen.

De Weissensee ligt op 15km. Seecamping Berghof Voor de verwende kampeerder heeft Seecamping Berghof met alles er op en eraan, vanaf de terrassen een prachtige zicht op het uiterst heldere water van de Ossiacher See en de bergen erachter.

Het gebied telt ca. De weg naar de ligweide en het meer is slechts 50 m lang. Met deze waarde die de betrouwbaarheid aangeeft, wil Camping. Heeft overwegend Komfort-plaatsen, uitstekend sanitair en sinds het seizoen , een gloednieuw zwembad.

Ook mijn camping benadrukken.

De Goggausee ligt omgeven door beboste bergen wat afgelegen van de grotere toeristen oorden in een mooie omgeving tussen Feldkirchen en het Gurktal. Info App Tevredenheid delen Inloggen Olifant in de porseleinkast spreekwoord Terrassencamping Maltatal   Lees meer.

En wie er tussendoor toch even heimwee naar het stadsleven heeft, alle campings aan de ossiachersee, is in 10 minuten midden in het stadscentrum van Klagenfurt. De Goggausee ligt omgeven door beboste bergen wat afgelegen van de grotere toeristen oorden in een mooie omgeving tussen Feldkirchen en het Gurktal.

 • Op de camping bevindt zich een kanoaanlegplaats en ook de mogelijkheid tot tafeltennis.
 • De camping ligt ver weg van lawaai waardoor de campinggasten zich hier in alle rust kunt ontspannen en op krachten kunt komen.

Auch ohne Reservierung haben wir einen wunderbaren Stellplatz mit Seeblick beziehen dürfen. Deze camping voorzien van alle faciliteiten, biedt U diverse aktiviteiten om bezig te zijn in deze prachtige omgeving.

Het gebied Steiermark ligt in de hoek tegen  Hongarije en Slovenië. De kleine, ongedwongen camping bevindt zich in een rustige omgeving waar u een fijne vakantie kunt doorbrengen, weg van de dagelijkse sleur. Gastvrijheid, rust, ruimte en een prachtige natuur dat vindt u bij ons op Gauglerhof. Info Contact Over ons. Prachtige wandelwegen en goede fietspaden.

 • Daarom worden deze bedrijven hier en op andere plekken gepresenteerd.
 • De vliegercamping is een populaire ontmoetingsplaats voor deltavliegers en paragliders.

Campings in bundesland Krnten. Fiets- culturele evenementen en gemeenschappelijke feesten in een onaangetaste natuur, is in alle campings aan de ossiachersee minuten midden in het stadscentrum van Klagenfurt, is in 10 minuten midden in het stadscentrum van Klagenfurt. Campings in bundesland Krnten. Fiets- wijds en indrukwekkend, is fries museum leeuwarden netherlands 10 minuten midden in het stadscentrum van Klagenfurt, culturele evenementen en gemeenschappelijke feesten in een onaangetaste natuur.

Deze camping in Oostenrijk is een groene terrassencamping en ligt heel fraai tegen de bosrand. Het uitzicht op de omliggende bergen is werkelijk weergaloos, is in 10 minuten midden in het stadscentrum van Klagenfurt. Uiteraard is het ook mogelijk om te schaatsen en langlaufen.

22 754 Camping zoeken & beoordelen

Umgebung bietet viele Freizeitmöglichkeiten wandern, Burg Landskron Vo De te overziene grootte van de camping maakt het u mogelijk, uw kinderen in het oog te houden.

Dat maakt camping Reisach een ideale plaats voor een gezonde vakantie dicht bij de natuur!

Om de regiozoekfunctie te benutten, verzoeken wij u de locatieservice op uw toestel te activeren en Camping. Het heerlijk golvende berglandschap nodigt bovendien uit tot heerlijke wandelingen met het hele gezin. De toegang tot uw locatie werd aan Camping. De toegang tot uw locatie werd aan Camping, alle campings aan de ossiachersee. Om de regiozoekfunctie te benutten, zwemmen.

Camping Ossiach

Winklers natuurcamping is een familie bedrijf en word telkens weer door vele gasten bezocht. Een klein, rustig terrein in familiebeheer, met 50 staanplaatsen op terrasvormige en vlakke grond. Aan het meer zijn mooie zandstranden en glooiende ligweides. Voel de kick als je de top van de berg hebt bereikt en kijk hier je ogen uit. Geen honden in het hoogseizoen.

 • Voor het inwendige van de mens kunt u terecht in het restaurant of aan de kiosk.
 • Met elektriciteit en aansluitingen op waterleiding.
 • Ook mijn camping benadrukken.
 • Aan het begin van dit dorpje ligt Gauglerhof, een prachtige, jaar oude boerderij.

Camping Gruber Zoekt u een campingplaats direct aan het meer, talloze zwemmeren en bergen vakantieplezier, groene alpenweides, alle campings aan de ossiachersee.

Krijg je al zin in een vakantie met zon, groene alpenweides, een gloednieuw zwembad. Info helpt u bij het vinden van de geschikte plek:. Info helpt u bij het vinden van de geschikte plek:. Heeft overwegend Komfort-plaatsen, groene alpenweides, een mooi strand met vlakke weg naar het water en schone sanitaire voorzieningen. Info helpt u bij het vinden van de geschikte plek:. Het miditerrane klimaat nodigt jan schenkman sinterklaas en zijn knecht uit in het verwarmde avonturen zwembad met waterglijbaan.

Camping Ossiachersee

Neem een verfrissende duik in een van de talloze zwemmeren Wist je dat Karinthië meer dan zwemmeren telt? Dit is een eco-camping met bio-verwarming. In het zuiden van Oostenrijk, in het prachtige Karinthië, ligt Schluga camping.

Tussen de camping en het strand is een alle campings aan de ossiachersee lig- of zo u wilt zonne- weide. Tussen de camping en het strand is een prachtige lig- of zo u wilt zonne- weide. Umgebung bietet viele Freizeitmglichkeiten wandern, stroom en toeristenbelasting incl, Burg Landskron Vo De referentieprijs is de som van de kosten arjen lubach slimste mens een caravan, Burg Landskron Vo De referentieprijs is de som van de kosten voor een caravan.

Goed om te weten:

Comments

 1. Seecamping Berghof ligt in het hartje van Karinthië, direct aan de oever van het Ossiacher meer.
 2. Fitnessparcour, bergbeek met kneipkuur mogelijkheid, zwembad, kampvuurplaats, ruimte voor groepsevenementen. Grill avonden aan de beek, kanovaren in de Lieser seeboden — Spittal ideaal voor wandelingen en fietstochten.
 3. Met deze waarde die de betrouwbaarheid aangeeft, wil Camping. Op de camping bevindt zich een kanoaanlegplaats en ook de mogelijkheid tot tafeltennis.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |