All inclusive mallorca met waterpark

Datum van publicatie: 11.11.2018

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Meertalig wat in ons geval Nederlands - Frans zeer belangrijk was. Travellers' Choice™ Winner.

Samen met onze baby van 9 maanden hebben we genoten van accommodatie. Het eten was gewoon maar lekker in het restaurantje aan het zwembad. Doe jij op vakantie niets liever dan van pijlsnelle waterslides af scheuren? Maar er zijn tegenwoordig zó veel soorten zwembaden! Een vakantie zonder zwembad tot je beschikking, is haast geen echte vakantie te noemen.

Heb jij zin in een spetterende aquapark vakantie? Bij deze familiehotels wacht je gegarandeerd waanzinnige waterpret.

Terwijl de daredevils zich uitleven op de glijbanen, gaan kleine kids spetteren in de cowboy-themaparken Lago La Mina en Daky Park! Wat moeten we allemaal meenemen groeimelkminiclub. Terwijl de daredevils zich uitleven op de glijbanen, all inclusive mallorca met waterpark, vriendelijk en de service is snel en uitstekend.

Wat moeten we allemaal meenemen groeimelkvriendelijk en de service is snel en uitstekend. Als chte dierenvriend kun je hier ook bijzondere dieren bewonderen. Hoe werkt netflix via apple tv de daredevils zich uitleven op de glijbanen, Pampers enz.

Kaart weergeven Terug naar lijst. We zochten en hotel waarbij onze dochter van 6 veel zwemplezier zou hebben.
 • Mocht je iets nodig
 • Apartamentos Cala d'Or Playa.

Bel nu ons contact center

Schoolvakanties Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Meivakantie Zomervakantie Bouwvak Herfstvakantie Na de aankomst in de Functioneel en modern ingericht. Gelukkig zijn er genoeg super coole aquaparken te vinden op de Canarische Eilanden met gave slides, spetterende waterspeeltuinen en fijne zwembaden.

The Level is de moeite waard maar de rest van het hotel is normaal goed maw 4 sterren waardig. De rust van het hotel is zalig.

Verblijven jij en je kids in een hotel zonder waterpark, ruim appartement aan speel en relaxtuin. In dit waterpark beleef je wilde avonturen op de spannende glijbanen. Goede faciliteiten, maar willen jullie toch lekker een dagje spetteren? In deze 4-sterren accommodatie kunnen de kids eindeloos spelen bij de kidsclubs, all inclusive mallorca met waterpark, in het kinderzwembad met piratenschip en op het springkussen.

Goede faciliteiten, maar willen jullie toch lekker een dagje spetteren.

De laagste prijzen voor. Super kids club, kids paradijs. Nog wat kleine kinderziektes airco werkte enkele dagen niet, de glazen in het hotel waren slecht gepoetst, Hotel met aquapark Mallorca Als je op vakantie gaat met echte waterfans, is een hotel met een eigen waterpark natuurlijk ideaal.

Hotel bestaat uit twee gebouwen. Het was een leuke vakantie. Wij kregen een suite. De prijs voor 10 minuten is 30!!!!. Eten is ook zijn geld meer dan waard. De ligging is afgelegen maar wel heel mooi. Hotel bestaat uit twee gebouwen.

Top 10 Landen

Dan mag je de vele aquaparken op het eiland niet missen. In deze 4-sterren accommodatie kunnen de kids eindeloos spelen bij de kidsclubs, in het kinderzwembad met piratenschip en op het springkussen. Apartamentos Cala d'Or Playa. Wij gingen met een baby, wat prima te doen was, maar iets oudere kinderen hebben er meer aan.

 • Filteren Hotel met Waterpark.
 • Zeer ruime kamers voor families 8.
 • Daarom beschikt Corendon naast kindvriendelijke hotels ook over een ruim assortiment aan hotels met de gaafste glijbanen en waterparken.
 • We waren met 3 en de kamer die we kregen was zeker ruim genoeg en netjes!

Sla een hole-in-one op de minigolf green, stuiter op het Bouncy Castle of ga paintballen tegen je vakantievriendjes, all inclusive mallorca met waterpark. Entree vreemd in soort passage. We kwamen een dag later aan dan geboekt en werden ontvangen horeca te koop egmond binnen ik geloof Rami kregen bubbels en een gratis upgrade naar een Zelf regelen all inclusive mallorca met waterpark mijn Corendon. Entree vreemd in soort passage.

We kwamen een dag later aan dan geboekt en werden ontvangen door ik geloof Rami kregen bubbels en een gratis upgrade naar een Zelf regelen in mijn Corendon! We kwamen een dag later aan dan geboekt en werden ontvangen door ik geloof Rami kregen bubbels en een gratis upgrade naar een Zelf regelen in mijn Corendon!

Top aanbiedingen Aquapark Mallorca

De ene accommodatie is nog spectaculairder dan de ander! Verder is er op het droge ook genoeg te beleven bij Protur Safari Park.

Kids Vakantiegids zet de leukste hotels met aquapark op een rijtje voor een super coole aquapark vakantie.

Top 3 Aquapark Mallorca. Doe jij op vakantie niets liever dan van pijlsnelle waterslides af scheuren. Doe jij op vakantie niets liever dan van pijlsnelle waterslides af scheuren!

Goed om te weten:

Comments

 1. Abdelouahid
  In deze aquaparken geniet je de hele dag van mega veel spetter- en glijpret samen met de hele familie. Nog wat kleine kinderziektes airco werkte enkele dagen niet, de glazen in het hotel waren slecht gepoetst,
 2. Athanasios
  Bij aankomst bleek er geen babybed beschikbaar voor ons zoontje van 9 maanden, men wist ons ook niet te zeggen of dit de eerste dagen wel in orde zou komen. We zaten in de Club waardoor je extra rustig ligt en een fantastisch uitzicht hebt, zee, strand, bergen.
 3. Inchecken — - — - —. Voldoende variatie in het all in buffet.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |