Airbag lampje blijft branden opel corsa

Datum van publicatie: 05.05.2018

Lampje gaat ook branden als je de airbag los maakt en tussendoor je contact aanzet. Die heeft geen passagiers airbag of zij airbags etc kan zijn dat je airbag kapot is of je stekker achterop fout geeft.. Hij is al gereset maar na 2 x starten begon het lampje weer te branden.

Hoi, Ik ben nieuw op dit forum en hoop dat er iemand mij kan helpen om het lampje uit te krijgen van mijn airbag Ik ben zelf naar de opel dealer geweest en hun vertelden mij dat de weerstand te hoog is bij de airbag van de bestuurserskant Had al 42 euro betaald om dat te laten onderzoeken maar ze konden mij nog een richtlijn geven hoeveel dit zou kosten om het te laten maken.

Ik heb de aauto pas vier maanden en vind het een dure reparatie. Hij is al een keer gereset maar na 2 keer starten brande het lampje weer. Dan blijft je airbag uit of een andere erin zetten… jammer bart weer een on waarheid. Hij is uitgelezen en het zou aan de sensor te hoge weerstand?????

Als je geen stoel airbags hebt zit er geen stekker naar je stoel.

Airbag sensor zit voor je versnellingspook,onder dat stukje waar je iets op kunt leggen onder de asbak. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag airbag lampje blijft branden opel corsa en buiten onze website volgen en verzamelen. Login of registreer je om jouw oplossing te plaatsen. Als je corsa al voorbereiding heeft liggen de stekkers onder het tapijt verborgen?

Gordelspanner zit geen sensor.

Ken jij iemand die de oplossing weet?

Account Options

Anders is de kans aanwezig dat je de airbag van heel dichtbij gaat zien, en brandt je lampje zeker De airbag module die dus voor de versnellingspook zit is deze te resetten of apart te testen??? Deze site gebruikt cookies: Hij is uitgelezen en het zou aan de sensor te hoge weerstand????? Hierbij 2 foto,s ik zie maar een kabel staal http: Ik zit al dik 4jaar met hetzelfde probleem en ook ik heb dezelfde gordelspanner.

  • Ik ben er niet zelf aan gaan sleutelen, ik ben naar een andere garage gegaan en die heeft mijn opel corsa voor een tientje uitgelezen.
  • De prijzen kunnen door omstandigheden dusdanig verschillen dat dit niet relevant is voor plaatsing op deze site. Hij is al een keer gereset maar na 2 keer starten brande het lampje weer.

Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Hij kon de fout helaas niet eruit halen en volgens hem is de onstekingsmechanisme bij mijn zij airbag kapot airbag bij de bestuurderskant,aan de zijkant bij je voorruit.

Die heeft geen passagiers airbag of zij airbags etc kan zijn dat je airbag kapot is of je stekker achterop fout airbag lampje blijft branden opel corsa Hij kon de fout helaas niet eruit halen en volgens hem is de onstekingsmechanisme bij mijn zij airbag kapot airbag bij de bestuurderskant,aan de zijkant bij je voorruit, airbag lampje blijft branden opel corsa. Als je geen stoel airbags hebt zit er geen waar moet je opletten bij het kopen van tv naar je stoel.

Als je geen stoel airbags hebt zit er geen stekker naar je stoel. Hij kon de fout helaas niet eruit halen en volgens hem is de onstekingsmechanisme bij mijn zij airbag kapot airbag bij de bestuurderskant,aan de zijkant bij je voorruit.

Als je geen stoel airbags hebt zit er geen stekker naar je stoel.

Vraag & aanbod

Anders is de kans aanwezig dat je de airbag van heel dichtbij gaat zien, en brandt je lampje zeker Nadat mijn bestuurdersstoel in de voorste stand heeft gestaan blijft het airbaglampje van mijn Corsa B branden.

Ik heb geen stekker aan de onderzijde van de stoel kunnen vinden???

Zeker wel, de gordelspanner wordt ook aangestuurd door de airbag computer. Bedankt voor jullie reacties. Zeker wel, de gordelspanner wordt ook aangestuurd door de airbag computer.

Je kunt het airbag lampje laten resetten. Is volgens mij alleen maar bij de laatste bouwjaren.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Wat is de exacte fout met uitlezen nu? Is de airbag module te testen???

Dit onderwerp bevat 0 stemmen en heeft 28 reacties. En valt ook onder de airbags dus. Bij de Astra G gebeurd het regelmatig dat die stekker niet lekker contact maakt en die storing veroorzaakt.

Volgens mij gaat de spanner gewoon af als er een harde ruk oid aan komt. Hij kon de fout helaas niet eruit halen en volgens hem is de onstekingsmechanisme bij mijn zij airbag kapot airbag bij de bestuurderskant,aan de zijkant bij je voorruit.

Even nog nieuwe films in de cinema volgende:. Ik airbag lampje blijft branden opel corsa al dik 4jaar met hetzelfde probleem en ook ik heb dezelfde gordelspanner?

Dit onderwerp bevat 0 stemmen en heeft 28 reacties. Ken jij iemand die de oplossing weet? Dit ging me volgens hem rond de xx euro kosten om het te laten repareren, belachelijk. Als iemand nog tips heeft voor een andere oplossing hoor ik het graag of ik moet gewoon xxx euro betalen.

Zoals ik al aangaf heb ik geen stoel airbags. Zit er in de gordelspanner iets van een sensor????. Zit er in de gordelspanner iets van een sensor????? Dan blijft je airbag uit of een andere erin zetten… jammer bart weer een on waarheid.

Goed om te weten:

Comments

  1. Lampje gaat ook branden als je de airbag los maakt en tussendoor je contact aanzet.
  2. Benedict
    Airbag sensor zit voor je versnellingspook,onder dat stukje waar je iets op kunt leggen onder de asbak. Ga niet zelf meten met een multimeter aan de airbag of de bedrading, door de multimeter kunnen de airbags ook afgaan!!!!!!!

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |