Aeg vaatwasser blijft hangen in programma

Datum van publicatie: 10.12.2018

Henny Specialist Witgoed Geregistreerd op Berichten: Heeft u een probleem met uw koelkast, vriezer of vaatwasser? Uiteindelijk gaat hij zelf verder ,dit is dan keer de tijd van het originele programma ong.

Wast de wasmachine of vaatwasser niet meer schoon? De mogelijke doe-het-zelf oplossingen lees je hieronder! Machine moet zeker bij fouten een foutcode geven. Er blijft water in de machine staan. Als het relais klappert dan moet u eerst de spanning controleren, is die ok dan de relais nazien op vervuiling en indien mogelijk kuisen, zo niet vervangen.

Ook gaat de vaatwasser hierdoor langer mee. Wanneer de vaat na een wasprogramma regelmatig nat blijft en niet meer goed droogt kan dit zeer vervelend zijn. Deze zorgt dat het wasprogramma zijn stappen doorloopt, aeg vaatwasser blijft hangen in programma.

Wanneer de vaat na een wasprogramma regelmatig nat blijft en niet meer goed droogt kan dit zeer vervelend zijn. Vaak zijn er vet- of vuilresten achtergebleven in het filter. Ook gaat de vaatwasser hierdoor langer mee.

  • Omdat ik de vraag over het verwarmen al een beetje had verwacht heb ik de machine het programma op 95 laten draaien en toen werd het water goed heet. Reparatie dé specialist op het gebied van Bosch reparatie wasmachines in.
  • De was- en droogresultaten van een Eco programma zijn vaak iets minder dan die van het normale vaatwasprogramma. Om het verminderde gebruik van water en energie te compenseren draait zo'n Eco programma langer, soms tot wel 4 uur!

5 vaatwasser problemen en de mogelijke oplossingen

Dit kan gebeuren wanneer het filter te vol is of niet goed is vastgedraaid. Of waterslot, indien aanwezig, is blijven hangen. Wast de wasmachine of vaatwasser niet meer schoon? AEG blijft "hangen". Wel voor bv de kraan niet open. Dat een 60 graden wasprogramma twee uur duurt is niet ongewoon, ook niet als deze eerst een kortere tijd aangeeft. Daar heb je immers geen afwasmachine voor aangeschaft!

Om dit te voorkomen is het goed om de deurrubbers regelmatig schoon te maken. Voordat je de kopjes weer in de kast kunt zetten moet je deze eerst nog afdrogen.

Voordat je de kopjes weer in de kast kunt zetten moet je deze eerst nog afdrogen. Voordat je de kopjes weer in de kast kunt zetten moet je deze eerst nog afdrogen. Hetzelfde geluid kan u ook hebben als de aeg vaatwasser blijft hangen in programma blijft haperen als die water moet toevoegen.

Klusadvies: AEG 73633 blijft "hangen"

Draai de vaatwasser eens met een paar kopjes soda erdoor en laat hem een programma draaien zonder vaat, misschien lost dat de etensresten op. Dan is dit vaak een teken dat de afvoerpomp verstopt is. Een monteur met een goede metratester kan de fout eventueel in het element vinden. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Wat is dit voor storing en kan ik er zelf iets aan doen. Home Vakman in uw regio Forum Witgoed Onderdelen. Een andere mogelijkheid is dat er water naar buiten lekt door de deurrubbers. Misschien is de wasmachine niet goed aangesloten op de netvoeding. Wat is dit voor storing en kan ik er zelf iets aan doen.

Merk je dat er vaatwasmiddel achterblijft in het doseerbakje.

Post navigation

U test eenvoudig zelf door te voelen aan het raam van de wasmachine warm wordt voor het toestel stil valt. Bron Geregistreerd op Berichten: Ook de NTC waarden kunnen zo gemeten worden. De bedoeling van de vraag was of de machine al klaar was met verwarmen en de ingestelde temperatuur gehaald was.

De bedoeling van de vraag was of de machine al klaar was met verwarmen en de ingestelde temperatuur gehaald was. Machine stinkt ook, Wasmachine maakt lawaai 4. De bedoeling van de vraag was of de machine al klaar was met verwarmen en de ingestelde temperatuur gehaald was.

Heeft de machine wel de ingestelde temperatuur gehaald. Trommel draait niet meer 4? Henny op 13 Septemberaeg vaatwasser blijft hangen in programma, Wasmachine maakt lawaai 4. Trommel draait niet meer 4.

De bedoeling van de vraag was of de machine al klaar was met verwarmen en de ingestelde temperatuur gehaald was.

De vaat wordt niet goed schoon

Er komt een luide bromtoon uit. Een andere mogelijke oorzaak van een niet goed gereinigde vaat is een verstopte sproeiarm. Indien het programma stokt en geen foutcode geeft zal er een probleem in de electronic zijn, advies:

Machine stinkt ook, was ook beetje. Bij sommige vaatwassers is het mogelijk om zelf de afvoerpomp los te halen en te controleren.

U kunt dit testen door te na te gaan of de trommel draait op een los centrifuge programma.

Goed om te weten:

Comments

  1. Een url mag maar 1x worden gebruikt.
  2. Co de Witgoedman op 13 September ,

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |