Aeg droger werkt niet meer

Datum van publicatie: 11.07.2018

Houdt de afvoer stofvrij. Haal de slang eraf en kijk en voel goed in de droger. Stap 14 Schrijf uw naam en adres als afzender in de linkerbovenhoek Een strook plakband om de verpakking te sluiten is meestal genoeg Het is niet nodig om "Breekbaar" op de doos te zetten Wij sturen de print zoveel mogelijk in uw eigen verpakking terug om het milieu te sparen N.

Die had ik ook kapot. Deze kans is heel klein. Probeer met onderstaande tips of u het zelf kunt repareren. Geef hier jouw mening. Controleer of de beide kabels vastzitten aan de stekker en of de stekker goed aangedrukt is in de connector.

Deze dient u goed schoon te houden. Hieronder vindt u een aantal nuttige tips. Sommige condensers kunnen er niet uit worden gehaald maar hebben voor de condenser nog een speciaals filter zitten! De droger is nog geen 2 jaar oud Gesteld op om Ergens op een forum werd gevraagd of je de trommel met de hand aan het draaien kan brengen, anders kan die ook nog geblokkeerd zijn.

aeg droger werkt niet meer

DE buitenkant van de condensdroger AEG Electrolux Lavatherm wordt, vooral ter hoogte van, waar de opvangbak van het condenswater zit, wordt de buiten kant van de droger heel erg warm. Meld de reparatie aan door een e-mail te sturen naar info youfixit. Deze kunt u het beste regelmatig op stof controleren en goed schoonhouden.

Ongelezen bericht door nelah » 20 feb Gepost woensdag 20 januari De filters kunnen verstopt zijn. Vanaf die datum heeft u een jaar garantie op de reparatie. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Als je dat indrukt dan doet die van ons het weer.

Home  -   Onderdelenshop Reparatietips  -   Wasmachine  -   Droger  -   Vaatwasser  -   Koelkast  -   Wat is het     typenummer  -   Waar staat het aeg droger werkt niet meer  -   Levensduur Aankooptips  -   Wasmachine.

Ergens op een forum werd gevraagd of je de trommel met de hand aan het draaien kan brengen, terwijl hij tot dan toe storingsvrij werkte. Uw wasdroger is er plotseling mee opgehouden, aeg droger werkt niet meer, anders kan die ook nog geblokkeerd zijn. Home  -   Onderdelenshop Reparatietips  -   Wasmachine  -   Droger  -   Vaatwasser  -   Koelkast  -   Wat is het     typenummer  -   Waar staat het     typenummer  -   Levensduur Aankooptips  -   Wasmachine?

Controleer vervolgens of de condenser goed schoon is. Houdt de afvoer stofvrij? Home  -   Onderdelenshop Reparatietips  -   Wasmachine  -   Droger  -   Vaatwasser  -   Koelkast  -   Wat in de aap gelogeerd amsterdam het     typenummer  -   Waar staat het     typenummer  -   Levensduur Aankooptips  -   Wasmachine.

Droger doet niets

Als u gebruik maakt van een transporteur die niet bezorgt aan Nederlandse postbussen, dient u het fysieke adres te gebruiken zie bovenaan deze pagina onder Oplossing         Antwoorden op veelgestelde vragen. Sommige condensers kunnen er niet uit worden gehaald maar hebben voor de condenser nog een speciaals filter zitten. Machine werkte daarna weer als vanouds! De meeste condensdroger kunnen op de afvoer van bijvoorbeeld de wasmachine worden aangesloten met een slang.

Vaak is het wel een teken dat de machine z'n beste tijd heeft gehad. Het dissipatievermogen dat wil zeggen het vermogen om warmte op te nemen en weer geleidelijk af te geven aan de omgeving is bij de LNK die wij toepassen twee maal zo groot. Mijn droger maakt een schurend geluid. Als de machine niet weer aangaat, is er iets mis met de voeding. Vaak is het wel een teken dat de machine z'n beste tijd heeft gehad.

Mijn droger maakt een schurend geluid. Speelt dat hier ook of is de motor gewoon kaduk, aeg droger werkt niet meer.

Klik op onderstaande storingen om de oplossing te bekijken.

Hetzelfde geldt voor de as waar de trommel omheen draait en de ventilator. Trommel draait niet Als de lampjes wel branden maar de trommel niet draait, kan je de aandrijfsnaar controleren. Maar check eerst de stroom maar.

Vanaf repareerden wij ruim 2. Dit is in veel gevallen niet meer dan een frame met wat metalen platen aluminium in veel gevallen! Hoe lang duurt de reparatie.

Nou nee en ja. Nu nog de zaak terugdraaien. Nou nee en ja. Nu nog de zaak terugdraaien ?

VIVA op social media

Als het ook daarna niet lukt uw machine weer aan de praat te krijgen, dan kunnen wij ons voorstellen dat u besluit een nieuwe droger aan te schaffen. Ik heb nog geen monteur in laten plannen. Leg ook meteen even uit dat dit euvel zich al eerder heeft voorgedaan. Ga nu de contactpunten van het snoertje nakijken.

Mijn Aeg lavatherm condensdroger van doet niks meer. Machine functioneert niet meer, wat kan ik doen om de oorzaak te achterhalen, geen enkel lampje brandt. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt?

Goed om te weten:

Comments

  1. Terug   Wie zijn wij? Houdt daarom de trommel goed schoon.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |