Adres van der valk leiderdorp

Datum van publicatie: 08.12.2018

Bij Hotel de Gouden Leeuw kan het allemaal! Fietsen langs de duinen Twee van onze trouwe Valk gasten huurden op 11 juli bij ons hotel twee 7-versnellingsfietsen.

Voor hotelgasten is het gebruik van onze fitnessruimte gratis. The new style bij Restaurant Upstairs Laat onze chef-kok u samen met zijn keukenbrigade verrassen met heerlijke, culinaire gerechten op sterniveau. Maximale privacy in een plezierige omgeving. En door uitgebreid jullie wensen te bespreken, maken wij van jullie dag onze dag! Het hotel was uiteindelijk de start van het Van der Valk imperium in Nederland, dat vandaag de dag is uitgegroeid tot een grote keten. Wij verwelkomen u graag!

Martinus van der Valk is jaar geleden begonnen, van boerderij tot eetcaf en uiteindelijk naar Hotel de Gouden Leeuw. Met 12 zalen vinden wij altijd een geschikte ruimte voor uw gezelschap. Welkom terug Doorgaan met boeken. Boek een kamer Boek een arrangement Reserveer een tafel Bekijk onze menukaart. Het sfeervolle adres van der valk leiderdorp is in de omgeving ook bekend als Het Haagsche Schouw.

Martinus van der Valk is jaar geleden begonnen, van boerderij tot eetcaf en uiteindelijk naar Hotel de Gouden Leeuw. Met 12 zalen vinden wij altijd een geschikte ruimte voor uw gezelschap.

Het hotel is prachtig opgemaakt in kerstsfeer, de open haard staat aan en ons team is er klaar voor om u in de watten te leggen tijdens de feestdagen. Het hotel ligt tegen de rand van het koninklijk groengebied "De Horsten", met Kasteel Duivenvoorde op steenworp afstand. Boek een kamer Bekijk onze arrangementen Reserveer een tafel Bekijk onze menukaart.

Boek een kamer Bekijk onze arrangementen Reserveer een tafel Bekijk onze menukaart. Prettige ruime kamer met maximum aan voorzieningen! Fietsen langs de duinen Twee van onze trouwe Valk gasten huurden op 11 juli bij ons hotel twee 7-versnellingsfietsen.

Bij Hotel de Gouden Leeuw kan het allemaal! Beschik­baar­heid Bekijk onze kamers.

  • Ervaar onze persoonlijke aanpak Komt u voor een ontspannen overnachting, een heerlijk diner of succesvolle zaken? Heerlijk Herfst 3-daags aanbieding.
  • Kerst restaurantactiviteiten Laat u deze maand extra verwennen door onze gastvrijheid. Heerlijk Dineren in restaurant het Haagsche Schouw.

Laat u marcel van der heijden uzh maand extra verwennen door onze gastvrijheid. Het unieke aan Mimi is dat zij uitsluitend werkt met dagverse producten, verwerkt op een creatieve manier vanuit de Valk Versmarkt? Welkom terug Doorgaan met boeken. Elk feest is uniek. Het hotel was uiteindelijk de start van het Van der Valk imperium in Nederland, verwerkt op een creatieve manier vanuit de Valk Versmarkt. Laat u deze maand extra verwennen door onze gastvrijheid.

Elk feest is uniek, adres van der valk leiderdorp.

CJG Leiderdorp

Geniet van een kopje koffie of een goed glas wijn. En door uitgebreid jullie wensen te bespreken, maken wij van jullie dag onze dag! Bent u op zoek naar een vergaderlocatie of een zaal voor een workshop, congres of bedrijfsfeest?

Ervaar onze persoonlijke aanpak Komt u voor een ontspannen overnachting, een heerlijk diner of succesvolle zaken. Het hotel ligt tegen de rand van het adres van der valk leiderdorp groengebied "De Horsten", met Kasteel Duivenvoorde op steenworp afstand. Tot uw beschikking staan vijf cardioapparaten en twee halters met gewichten. Het is genieten met de Kerstdagen in Hotel Leiden. Het hotel ligt tegen de rand van het koninklijk groengebied "De Horsten", een heerlijk diner of succesvolle zaken?

Feestdagen

Het sfeervolle restaurant is in de omgeving ook bekend als Het Haagsche Schouw. The new style bij Restaurant Upstairs Laat onze chef-kok u samen met zijn keukenbrigade verrassen met heerlijke, culinaire gerechten op sterniveau.

Zij beoordeelde deze ervaring met een algemene waardering van een 9!

Prettige ruime kamer met maximum aan voorzieningen? Van een feestavond tot een brunch en van een verjaardagsfeest tot bruiloft met officile ceremonie. Leiden Stad van Ontdekkingen. Laat u deze maand extra verwennen door onze gastvrijheid.

Prettige ruime kamer met maximum adres van der valk leiderdorp voorzieningen. Zij beoordeelden deze ervaring met een waardering van een 9. Tot uw beschikking staan vijf cardioapparaten en twee halters met gewichten. Laat u deze maand extra verwennen door onze gastvrijheid.

Heerlijk Herfst 3-daags aanbieding. Laat u inspireren tot het zelf bereiden van de heerlijkste maaltijden of kom proeven in het naastgelegen Proeflokaal Mimi. Heerlijk luxe overnachten Bekijk alle kamers.

Prettige ruime kamer met maximum aan voorzieningen. Prettige ruime kamer met maximum aan voorzieningen! Boek een kamer Bekijk onze arrangementen Reserveer een tafel Bekijk onze menukaart!

Goed om te weten:

Comments

  1. Noumidia
    Komt u ontbijten, brunchen of dineren? De menukaart biedt een mooie variatie van klassieke gerechten, internationale én seizoensgebonden gerechten.
  2. Ons enthousiaste team zorgt dat alles aan uw verblijf tot in de puntjes verzorgd is. Welkom terug Doorgaan met boeken.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |