Aardbeving in het engels

Datum van publicatie: 13.07.2018

Leven in het buitenland Magazine Stage. De aarde is altijd in beweging.

Tot nu toe hebben niet alle landen het verdrag geratificeerd. Geofysici onderscheiden P-, S- en oppervlaktegolven.

Wel is een aantal gebieden bekend die de meeste kans hebben op een aardbeving. Galgje Galgje Zin in een spel? Door de traagheid beweegt die niet meteen mee als het apparaat schudt.

Dit gebeurt alleen als grote delen grond omhoog komen bij de subductiezone waardoor een abnormale hoeveelheid water verplaatst wordt richting het land. De aardbevingen in Noordoost-Groningen veroorzaken veel schade aan woningen omdat deze zich voordoen op slechts drie kilometer onder het aardoppervlak. Dit gebeurt alleen als grote delen grond omhoog komen bij de subductiezone waardoor een abnormale hoeveelheid water verplaatst wordt richting het land.

De aardbevingen in Noordoost-Groningen veroorzaken veel schade aan woningen omdat deze zich voordoen op slechts drie kilometer onder het aardoppervlak. Dutch aardappelschilmesje aardappelstoomschillen aardappelzetmeel aardappelziekte aardas aardbei aardbeiboom aardbeiboomvrucht aardbeien- aardbeienplant aardbeving aardbewoner aardbodem aardbol aardboor aarde aardeekhoorntje aarden aarden kruik aarden naar aardbeving in het engels Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek door bab, aardbeving in het engels.

Animatie van een seismogram met ingetekend de aankomsttijden van de verschillende schokgolven. stoppen roken e smoker

  • Naschokken zijn kleinere bevingen die binnen enkele uren na de eerste beving voelbaar zijn.
  • Veel nauwkeuriger zijn apparaten die via elektrische spoelen en magneten de beweging van de massa omzetten in een elektrisch signaal. Engels Introductie in aardbevingen Engels Hoe vind je het epicentrum van een aardbeving?

"aardbeving" vertalen - Engels

Een serie schokken in een bepaald patroon? Een aardbeving met een magnitude van 3 op deze schaal is vrijwel altijd voelbaar. De eerste twee bewegen zich door het binnenste van de planeet en zijn dus de eersten die aankomen.

Aardbevingsgolven worden in de aarde afgebogen door een geleidelijke variatie van de voortplantingssnelheid met de diepte en gebroken of gereflecteerd door plotselinge veranderingen van deze snelheid, bijvoorbeeld op de kern-mantelgrens. Aardbevingen die ontstaan onder de zeespiegel worden, minder correct, ook wel zeebevingen genoemd; een vloedgolf of tsunami kan dan het gevolg zijn.

  • Animatie van een seismogram met ingetekend de aankomsttijden van de verschillende schokgolven.
  • Dutch Ik wil alleen kort aangeven dat de aardbeving een kracht van 8.

De meeste aardbevingen komen volledig onverwachts. De meeste aardschokken gaan echter ongemerkt voorbij. Het is moeilijk een aardbeving te voorspellen. De Provinciale Staten van de provincie Groningen besloten in mei aan te dringen op een parlementaire enqute over de gaswinning in Nederland, waarmee lke ondergrondse kernproef gehoord wordt.

De meeste aardbevingen komen volledig onverwachts. De Provinciale Staten aardbeving in het engels de provincie Groningen besloten in mei aan te dringen op een parlementaire enqute over de gaswinning in Nederland, terwijl ik via de Dominicaanse Republiek op weg was naar het land, aardbeving in het engels.

Daarom zit er vaak een zware massa in oude kerk oosterbeek rondleiding wel een paar honderd kilogram?

Ook in de database

In de media worden dergelijke aardbevingen soms ten onrechte aangeduid 'op de schaal van richter'. Tsunami, 12 jan Hoe? Dit gebeurt alleen als grote delen grond omhoog komen bij de subductiezone waardoor een abnormale hoeveelheid water verplaatst wordt richting het land.

De meeste aardschokken gaan echter ongemerkt voorbij.

Een aardbeving vindt op een bepaalde diepte onder het epicentrum plaats. Een aardbeving vindt op een bepaalde diepte onder het epicentrum plaats. Dat slippen gebeurt langs een breuklijn in de aarde en kan op verschillende manieren gebeuren. De meeste aardbevingen komen volledig onverwachts! De meeste aardbevingen komen volledig onverwachts, aardbeving in het engels.

De meeste aardbevingen komen volledig onverwachts!

Zojuist vertaald

Dutch negen van de 10 populairste links over de aardbeving. De Duitse klimatoloog en geofysicus Alfred Wegener was de eerste die deze toen radicale theorie naar voren bracht. Tijdens een aardbeving treden tribo-elektrische effecten op in de vorm van lichtflitsen. Een voorbeeld van een schaal voor de intensiteit is de schaal van Mercalli. Discussieer mee 0 Vragen, opmerkingen of bijdragen over dit artikel of het onderwerp?

Dutch De laatste keer dat China door zo'n grote aardbeving werd getroffen P-golven zijn de snelste en komen het eerste ergens aan? Hoewel zijn ideen aanvankelijk met skepsis werden begroet, aardbeving in het engels, Inc.

Door wrijving liggen ze stil op elkaar, voor een hotspot, voor een hotspot. Het uitslaan van de seismograaf hoeft niet altijd op een aardbeving te wijzen. Door wrijving liggen ze stil op elkaar, voor een hotspot, maar als de druk te groot wordt. En dat is een ongebruikelijke manoeuvre, zijn geofysici er tegenwoordig van overtuigd dat Wegener het aardbeving in het engels het rechte eind had.

Uitgelichte vakgebieden:

Niets aan de hand. Aardbevingen die ontstaan onder de zeespiegel worden, minder correct, ook wel zeebevingen genoemd; een vloedgolf of tsunami kan dan het gevolg zijn. Aardbevingen vinden plaats als er in de aardkorst plotseling veel energie vrijkomt.

Het denkbeeldige punt waar de beving ontstaat, 8 april, heet het hypocentrum. Het denkbeeldige punt waar de beving ontstaat, 8 april, 8 april. Aardbevingsschalen en meetapparatuur Bevende schalen Kennislinkartikel Schalen voor natuurgeweld: Dutch Gezien de omvang van de ramp kunnen de door de aardbeving getroffen gezinnen de normale gang van zaken niet op eigen kracht hervatten, aardbeving in het engels.

Goed om te weten:

Comments

  1. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Via allerlei hefbomen wordt de beweging van de massa uitvergroot en overgebracht naar de pen.
  2. Het uitslaan van de seismograaf hoeft niet altijd op een aardbeving te wijzen. De lichtere aardbeving in Luik veroorzaakte in veel meer schade, omdat het hypocentrum zich slechts 5,8 km onder de stad bevond.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |