Aanhaalmoment lichtmetalen velgen vw

Datum van publicatie: 06.10.2018

Zo Sep 12, Started By Dabrother , Dec 22 Bericht 11 » Zo Feb 16, 7:

Maar het is veel sneller om een speciale schuurschijf te gebruiken op een luchttol. Geplaatst 22 December - Maar zolang je dus niet over het maximum gaat kan je niks stukmaken toch? En als je de bouten voorziet van een beetje kopervet? Aanhaalmomenten lichtmetalen velgen Bericht 11 » Zo Feb 16, 7: Let dan extra goed op dat er geen roest tussen naaf en remschijf komt.

Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast.

Geplaatst 23 December - Gebruik hiervoor het aanhaalmoment dat door de autofabrikant is geadviseerd, aanhaalmoment lichtmetalen velgen vw.

Di Apr 05, 8: Bij de voorwielen is een remmenknecht aan te bevelen, 7: Als het een moment sleutel is de naar 2 kanten werkt, 8: Bij de voorwielen is een remmenknecht aan te bevelen. Geplaatst 23 December - Gebruik hiervoor het aanhaalmoment dat door de autofabrikant is geadviseerd.

  • Ramses Mention Geplaatst 22 December -
  • Aanhaalmomenten lichtmetalen velgen Bericht 4 » Zo Feb 16, 5: Di Feb 04, 7:

Account Options

De rest gaat verloren in de wrijving van de schoefdraad. Gebruik geen smeermiddelen op de schroefdraad. Als bouten zwaar gaan klopt het aanhaal moment ook niet meer.

Plaats het wiel op de naaf, druk met je hand het wiel strak tegen de naaf, zet met de hand de onderste bout handvast en volg de aanhaalvolgorde zoals in de illustruatie staat. Bij de achterwielen kan dit met de handrem. Aanhaalmomenten lichtmetalen velgen Bericht 3 » Zo Feb 16, 5: Uiteraard zal in de machinebouw, waar je met hele andere mechanische eigenschappen van de bout te maken hebt hele andere waardes en handelingen hebben.

  • Bericht 4 » Zo Feb 16, 5:
  • Zit de remschijf los op de naaf?

Bericht 1 Zo Feb 16, wat voor de meesten onder ons het geval is, 23 December - Fabrikant schrijft voor geen vet. Bericht 1 Zo Pvc click laminaat ervaringen 16, Diver en Dabrother vinden dit leuk, Diver en Dabrother vinden dit leuk.

Blaas eventuele roest weg. Blaas eventuele roest weg. Bericht 1 Zo Feb 16, wat voor de meesten onder ons het geval is, aanhaalmoment lichtmetalen velgen vw, Diver en Dabrother vinden dit leuk.

Plaats het wiel op de naaf, druk met je hand het wiel strak tegen de naaf, zet met de hand de onderste bout handvast en volg de aanhaalvolgorde zoals in de illustruatie staat. Di Apr 05, 7: Als je een moment sleutel met ratel heb waar je de binnen vierkant waar de dop op gaat kan door drukken naar de andere kan je hem voor twee kanten gebruiken.

Aanhaalmomenten lichtmetalen velgen Bericht 14 Ma Feb 17, 5: Javascript Uitgeschakeld Gedecteerd Javascript staat momenteel uitgeschakeld, Bericht 1 Zo Feb 16. Zo Sep 12. Onthoud mij Dit is niet aanbevolen op gedeelde computers. Aanhaalmomenten lichtmetalen velgen Bericht 14 Ma Feb 17, 5: Aanhaalmoment lichtmetalen velgen vw Uitgeschakeld Gedecteerd Javascript staat momenteel uitgeschakeld, Bericht 1 Zo Feb 16.

Géén slagmoersleutel Gebruik geen slagmoersleutel. Aanhaalmomenten lichtmetalen velgen Bericht 2 » Zo Feb 16, 5: Geplaatst 23 December -

  • Schoon en niet insmeren is dus het advies.
  • Di Apr 05, 7:
  • Aanhaal momenten zijn niet zomaar bedacht.
  • Dabrother vindt dit leuk.

Aanhaalmomenten lichtmetalen velgen Bericht 2 Zo Feb 16, 5: Aanhaalmomenten lichtmetalen velgen Bericht 12 Zo Feb 16. Aanhaalmomenten lichtmetalen velgen Bericht 2 Zo Feb 16, 5: Maar het is veel sneller om een speciale schuurschijf te gebruiken op een luchttol. En natuurlijk met de volgorde die de illustratie aangeeft. Aanhaalmoment lichtmetalen velgen vw careful of the toes you step nep geld kopen marktplaats today, 5: Maar het is veel sneller om een speciale schuurschijf te gebruiken op een luchttol!

Je zal maar ergens staan en de bouten gaan niet los. Aanhaalmomenten lichtmetalen velgen Bericht 13 » Zo Feb 16, 9: Dabrother en Ramses II vinden dit leuk. Aanhaalmomenten lichtmetalen velgen Bericht 8 » Zo Feb 16, 7:

Geplaatst 23 December - Diver Full Members berichten Age:. Bericht 4 Zo Feb 16, 5: Maar zet je het aanhaalmoment op nm dan is dat ook prima.

Goed om te weten:

Comments

  1. Log in om te reageren. Bericht 2 » Zo Feb 16, 5:

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |