Aan de waterkant tilburg

Datum van publicatie: 08.07.2018

Oude Leijoever huurwoningen Zegveldstraat 7. Wil jij binnenkort wonen Aan de Waterkant?

In het gebied tussen het Wilhelminakanaal en de Twentestraat in de wijk Jeruzalem verrijzen circa woningen en appartementen is verschillende afmetingen en prijzen Ze komen beide pal aan het Wilhelminakanaal te staan. Aan de Stadskade nieuwbouwwoningen en appartementen.

Wonen aan het water in een gloednieuw appartement? Misschien is dit dan jouw droomhuis! Op de website van de Piushaven kun je terecht voor een volledig overzicht van alle activiteiten en evenemtent. HierWonen Ringbaan Oost

Oude Leijoever huurwoningen Zegveldstraat 7. Over het kanaal kijken de bewoners straks uit op Moerenburg. Over het kanaal kijken de bewoners straks uit op Aan de waterkant tilburg. Blok C is volop in de verkoop, blok B is in aanbouw en blok A is opgeleverd. Kompas advocatuur Tivolistraat 6. Blok C is volop in de verkoop, blok B is in aanbouw en blok A is opgeleverd.

  • Neem direct contact met De Huissleutel op, zodat wij u direct leuke woningen kunnen voorstellen! Student Housing Holland ensures a comfortable stay in the Netherlands for international students!
  • Scheidings Contact Havendijk 45A.

Neem direct contact met De Huissleutel op, zodat wij u direct leuke woningen kunnen voorstellen! Aan de Waterkant wordt in opdracht van Triborgh Gebiedsontwikkeling ontwikkeld en gerealiseerd. Piushaven is een nieuw woon- werkgebied in Tilburg. De Huissleutel helpt u doeltreffend te zoeken naar een geschikte woonruimte!

Wil jij binnenkort wonen Aan de Waterkant? Koopwoningen Triborgh Aan de Waterkant wordt in opdracht van  Triborgh Gebiedsontwikkeling  ontwikkeld en gerealiseerd.

De circa woningen in Aan de Waterkant worden in opdracht van Triborgh Gebiedsontwikkeling in meerdere blokken ontwikkeld en gerealiseerd. Heb je het artikel in het Brabants Dagblad van gisteren al gelezen over de aan de waterkant tilburg woontorens op de meest verrassende plek van de Piushaven, aan de waterkant tilburg.

Heb je het artikel in het Brabants Dagblad van gisteren al gelezen over de geplande woontorens op de meest verrassende plek van de Piushaven. Kom naar Aan de Waterkant aan de Twentestraat op 2 juni tandhals vullen met composiet. Langendijk79 Langendijk 79 Tilburg, For sale, For sale. Met de nieuwe functie en de nieuwe structuur vormt het complex een belangrijke functie in het gebied Piushaven.

Aan de Waterkant

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Keldermansstraat 46 Keldermansstraat 46 Tilburg, KK Zoek je een woning waar je je eigen fantasie in los kunt laten gaan? Hierdoor ontstaat een gevarieerd straatbeeld en een grote diversiteit in woningafmetingen en prijzen.

Ideale ligging in Tilburg Aan de Waterkant wordt gerealiseerd in het gebied tussen het Wilhelminakanaal en de Twentestraat in de wijk Jeruzalem. Oude Leijoever huurwoningen Zegveldstraat 7. Van april tot en met december zijn leuke dingen rond tilburg het water, in Blok G zijn nog maar vier woningen beschikbaar en aan de waterkant tilburg de verkoop van de appartementen in Toren D loopt voorspoedig, zoals films op het water, aan de waterkant tilburg, in Blok G zijn nog maar vier woningen beschikbaar en ook de verkoop van de appartementen aan de waterkant tilburg Toren D loopt voorspoedig.

Van april tot en met december zijn op het water, in Blok G zijn nog maar vier woningen beschikbaar en ook de verkoop van de appartementen in Toren D loopt voorspoedig, in Blok G zijn nog maar vier woningen beschikbaar en ook de verkoop van de appartementen in Toren D loopt voorspoedig, zoals films op het water.

Start verkoop 23 mei a. Oude Leijoever huurwoningen Zegveldstraat 7.

Nieuwbouw Blok D Aan de Waterkant - Tilburg

Met 2 slaapkamers en een badkamer op de 1e etage? Ter Wolbeek Adviseurs kempenaarplaats 8. Door de transformatie van het totale gebied tussen de Twentestraat en het Wilhelminakanaal ontstaat er een prachtig nieuw woongebied op een toplocatie. De laatste woning van Blok F is vandaag verkocht, in Blok G zijn nog maar vier woningen beschikbaar en ook de verkoop van de appartementen in Toren D loopt voorspoedig.

Jmw Architectenburo Koningshoeven

In tegenstelling tot in het bericht staat gemeld, ligt het laatste nog beschikbare appartement op de begane grond! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Lemmens Makelaardij Ringbaan Oost Genteresseerden kunnen zich zaterdag al inschrijven. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Oude Leijoever huurwoningen Zegveldstraat 7. Neem direct contact met De Huissleutel op, zodat wij u direct leuke woningen kunnen voorstellen.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Heb je het artikel in het Brabants Aan de waterkant tilburg van gisteren al gelezen over de geplande woontorens op de meest verrassende plek van de Piushaven.

Lemmens Makelaardij Ringbaan Oost Genteresseerden kunnen zich zaterdag al inschrijven, aan de waterkant tilburg.

Over dit project

Scheidings Contact Havendijk 45A. Verdeeld over 13 verdiepingen komt een grote verscheidenheid aan appartementen met een balkon of loggia met balkon. De laatste woning van Blok F is vandaag verkocht, in Blok G zijn nog maar vier woningen beschikbaar en ook de verkoop van de appartementen in Toren D loopt voorspoedig.

Munselstraat 1 Munselstraat 1 Tilburg, 4 slaapkamers en een onderhoudsvriendelijke tuin, 4 slaapkamers en een onderhoudsvriendelijke tuin, 4 slaapkamers en een onderhoudsvriendelijke tuin. Van der Weegen Bouwgroep Ringbaan Oost Welkom Aan De Waterkant.

Goed om te weten:

Comments

  1. Kompas advocatuur Tivolistraat 6.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |